Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Novartis: Σε καραντίνα ανακρίτρια και γραμματέας της έρευνας μετά την επαφή τους με τον Μιχάλη Καλογήρου

μιχαλης καλογηρου

Μιχάλης Καλογήρου, πρώην υπουργός Δικαιοσύνης επί ΣΥΡΙΖΑ

Σε προληπτική καραντίνα μπήκαν η ανακρίτρια και η γραμματέας των ανακρίσεων για την αποκαλούμενη σκευωρία στην έρευνα της Novartis.
Αιτία, η παρουσία στο γραφείο τους πριν από δύο ημέρες του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Μιχάλη Καλογήρου που κατέθεσε ως μάρτυρας και σήμερα νοσηλεύεται με λοίμωξη στο αναπνευστικό.
Έτσι, η ανακρίτρια Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου και η γραμματέας τέθηκαν σε προληπτική 14ήμερη καραντίνα, ενώ τους συστήθηκε να υποβληθούν σε τεστ κορονοϊού σε 5 ημέρες.
Αυτό σημαίνει ότι προσωρινά «παγώνουν» οι ανακρίσεις για την υπόθεση και αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας οι προγραμματισμένες καταθέσεις των μαρτύρων.
Διαβάστε ακόμη:
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ – Το δικόγραφο του Δημήτρη Κουτσολιούτσου: Ζητά από τους δικαστές να απορρίψουν την εξυγίανση της Folli Follie γιατί δεν διασφαλίζονται πιστωτές, τράπεζες και ο… ίδιος
Εισαγγελική παρέμβαση για το φερόμενο «κορονοπάρτι» στα γραφεία της ΓΑΔΑ
Αποφυλάκιση Κορκονέα: Οριακό «όχι» από τον Άρειο Πάγο για το ελαφρυντικό του
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση