Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Μάτι: Ελεύθερος με εγγύηση 5.000 ευρώ, για εξ αμελείας ανθρωποκτονία, o πρώην αρχηγός της Πυροσβεστικής

Βασιλης Ματθαιόπουλος

Βασιλης Ματθαιόπουλος

Εγγυοδοσία 5 .000 ευρώ για την εξ αμελείας ανθρωποκτονία 101 ανθρώπων και τον τραυματισμό δεκάδων άλλων, είναι η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για τον πρώην αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Βασίλη Ματθαιόπουλο.

Ό κατηγορούμενος (μόνο για πλημμελήματα) για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, μετά τη σημερινή πολύωρη απολογία του, αφέθηκε ελεύθερος, με τον όρο της καταβολής της εγγύησης των 5.000 ευρώ.

Απολογούμενος ο κ.Ματθαιόπουλος αρνήθηκε κάθε ευθύνη για τον τραγικό απολογισμό της πυρκαγιάς, με τον συνήγορό του Διαμαντή Μπασαρα να δηλώνει:

«Ο κατηγορούμενος  από συγκατηγορούμενο του για να αποποιηθεί της δικής του ευθύνης. Ο εντολέας μου δεν φέρει την οποιαδήποτε ευθύνη για την πυρκαγιά. Με σεβασμό και με αξιοπρέπεια ο κ. Ματθαιόπουλος δεν απάντησε σε καμία επίθεση. Οι σκευωροι θα πάρουν την απάντηση όταν πρέπει.»