Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Μαθήτριες στο Κολλέγιο Αθηνών οι κόρες της 40χρονης που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό

coronovirus

Μαθήτριες στο Κολλέγιο Αθηνών στο Ψυχικό είναι τα παιδιά της 40χρονης που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και η οποία αποτελεί το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Αττική και τρίτο συνολικά στην Ελλάδα.

Πριν από λίγο -και συγκεκριμένα μετά τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης-  η διοίκηση του Κολλεγίου ενημέρωσε τους γονείς των  μαθητών ότι ο Εθνικός Οργανισμός Υγείας «μας ενημέρωσε πως μια μητέρα μαθητών μας διεγνώσθη θετική στο νέο κορονοϊό COVID-19». Όπως αναφέρει η επιστολή, το Κολλέγιο βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ καθώς και τα υπουργεία Υγείας και Παιδείας και θα σας ενημερώνει τους γονείς για κάθε νέα εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 40χρονη γυναίκα, που είναι υπάλληλος της Τράπεζας Πειραιώς,  έχει δύο κόρες, οι οποίες είναι μαθήτριες στο γυμνάσιο και το λύκειο του Κολλεγίου Αθηνών. Μάλιστα, η μικρότερη κόρη της γυναίκας είχε ταξιδέψει μαζί της στο Μιλάνο.

Η επιστολή της διοίκησης του Κολλεγίου Αθηνών: