Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Αν είχαν παλέψει, η Καρολάιν θα τον είχε πλακώσει στο ξύλο»

Για τα σενάρια που κυκλοφορούν αναφορικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος σκότωσε τη σύζυγό του, Κάρολαιν Κράουτς στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, μίλησε ένα στενός οικογενειακός τους φίλος.

Μιλώντας στο thenewspaper, ο άνδρας δήλωσε ότι αποκλείει κάθε σκέψη περί άγριου καυγά με πάλη μεταξύ του ζευγαριού.

«Δεν υπάρχει καμία τέτοια πιθανότητα. Αρχικά να σας πω οτι η Κάρολ έκανε πολεμικές τέχνες. Ήταν ένα ψηλό κορίτσι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση. Θα τον είχε πλακώσει στο ξύλο τον Μπάμπη. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάλεψαν και να ‘νίκησε’ ο Μπάμπης. Δεν την κατάφερνε», δήλωσε ο ίδιος.

Να σημειωθεί οτι η 20χρονη Καρολάιν ήταν μαθήτρια σε σχολή πολεμικών τεχνών της Αλοννήσου και γνώριζε καλά όλους τους τρόπους να ακινητοποιεί τον αντίπαλό της.

«Περιμένουμε να μάθουμε την αλήθεια. Η οικογένεια κι εμείς δεν έχουμε πειστεί από όλα αυτά. Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Δε θα εκπλαγούμε αν υπάρξει και νέα ανατροπή», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στα Γλυκά Νερά: Εξαφανίστηκε ο Σταύρος Δογιάκης, ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός»

Γλυκά Νερά: «Άντε να τελειώνουμε να μπούμε φυλακή», είπε ο συζυγοκτόνος πριν τη μεταγωγή του στον ανακριτή (video)

Γλυκά Νερά: Στα δικαστήρια ο συζυγοκτόνος – Αποδοκιμάστηκε κατά τη μεταγωγή του στον ανακριτή