Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Δημοφιλή στο Internet

Just the 2 of Us: Αποχώρηση – έκπληξη και δάκρυα στη χθεσινή λαμπερή βραδιά

Βίκυ Σταυροπούλου, Σταμάτης Φασουλής, Δέσποινα Βανδή και Μαρία Μπακοδήμου

Μια αποχώρηση – έκπληξη είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Just the 2 of Us.

Η χθεσινή βραδιά του Just the 2 of Us είχε λάμψη, τραγούδι, αλλά και μία εκλεκτή καλεσμένη. Η Άντζελα Δημητρίου ανέβηκε στη σκηνή του σόου, όπου τραγούδησε το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Έλεος», έχοντας μάλιστα συντροφιά την φωνή του παρουσιαστή, Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος εξέπληξε τους κριτές, όταν βγήκε να τραγουδήσει.

Μετά από ένα γεμάτο διαγωνιστικό μέρος, που τα είχε όλα, ήρθε η ώρα για τον παρουσιαστή να ανακοινώσει για ποιο ζευγάρι η χθεσινή ήταν η τελευταία βραδιά.

Αρχικά, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα πρώτα τρία ζευγάρια που σώθηκαν, βάσει βαθμολογίας κριτών και τηλεοπτικού κοινού.

Αυτά ήταν η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον Κώστα Καραφώτη, ο Τάσος Ξιαρχό με την Κόνι Μεταξά και ο Ετεοκλής Παύλου με την Ελένη Χατζίδου.

Τα επόμενα ζευγάρια που που πέρασαν στην επόμενη φάση ήταν η Έρρικα Πρεζεράκου με τον Άρη Μακρή, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης με τον Γιώργο Λιβάνη , ο Ορφέας Παπαδόπουλος με την Άρτεμη Ματαφιά και τέλος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Χρήστο Ζώτο.

Τα δύο ζευγάρια του Just the 2 of Us που συγκέντρωσαν τη χαμηλότερη βαθμολογία ήταν ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης με την Κρυσταλλία και ο Τρύφωνας Σαμαράς με τη Χαρά Βέρρα.

Τελικά, από το σόου αποχώρησαν ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης με την Κρυσταλλία, με τον ηθοποιό να μη μπορεί να κρατήσει τα δάκρυά του από τη συγκίνηση, ενώ αποχαιρετούσε τους κριτές.