Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Δελτία Τύπου

Στη Weber Shandwick Athens η Εταιρική Επικοινωνία της Forever 21

Η Weber Shandwick ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Teren Management Europe, αποκλειστικού κατόχου των δικαιωμάτων δικαιόχρησης (franchise) της εταιρίας ένδυσης Forever 21 σε 9 χώρες στην Ευρώπη. Η συνεργασία περιλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών εταιρικής επικοινωνίας και στρατηγικής ανάπτυξης σε: Βουλγαρία, Ελβετία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία και Τσεχία.

Με εξειδικευμένη εμπειρία στην εταιρική επικοινωνία, η Weber Shandwick Athens θα λειτουργήσει ως hub office για όλες τις παραπάνω αγορές, παρέχοντας υπηρεσίες στρατηγικής εταιρικής επικοινωνίας, εταιρικής φήμης, B2B, σχέσεων με τα ΜΜΕ καθώς και υπηρεσίες γραφείου Τύπου.

Ο Αλέξανδρος Δούκας, CEO της Teren Management Europe δήλωσε σχετικά: «Είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία με την Weber Shandwick θα είναι επωφελής, καθώς στόχος μας είναι η επιτυχής είσοδος της Forever 21 σε 9 χώρες της Ευρώπης. Η δυνατότητα να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε μία στοχευμένη στρατηγική επικοινωνίας, αποτελεί κύριο όχημα για να στηρίξουμε το πλάνο ανάπτυξης που βρίσκεται ήδη σε εφαρμογή. Η κυρίαρχη αμερικανική αλυσίδα ένδυσης, η Forever 21, βασίζει τις συλλογές της στην καινοτομία, διαμορφώνοντας τις νέες τάσεις στη βιομηχανία του χώρου της μόδας».

Ο Δημήτρης Μιχόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Weber Shandwick Αθήνας, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Teren Management Europe μας ανέθεσε την διαχείριση της Εταιρικής Επικοινωνίας της για 9 χώρες στην Ευρώπη. Η συνεργασία αυτή αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία για την Weber Shandwick, η οποία θα παρέχει υπηρεσίες στρατηγικής επικοινωνίας σε μία εταιρία με δυναμικό πλάνο ανάπτυξης και αποκλειστικό franchisee ενός κορυφαίου Αμερικάνικου fashion brand, της Forever 21».