Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Σκληρή απάντηση Καραμανλή σε Κασσελάκη: Κάντε προανακριτική για τα Τέμπη

Κώστας Αχ. Καραμανλής, Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών

Κώστας Αχ. Καραμανλής, πρώην Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών

Απάντηση σε ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος τον κατηγορούσε, ουσιαστικά, για αδράνεια, τόσο στο θέμα του στεγάστρου Καλατράβα όσο και για τα Τέμπη, έδωσε ο Κώστας Αχ. Καραμανλής.

Ο πρώην υπουργός Υποδομών χαρακτήρισε τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «άξιο συνεχιστή του πολιτικού τυχοδιωκτισμού του προκατόχου του, Αλέξη Τσίπρα», ο οποίος είναι «είτε άπειρος, είτε πρόθυμος διακινητής fake news, ή το πιο πιθανό και τα δύο».

Στην αναφορά του κ. Κασσελάκη, πως ο κ. Καραμανλής είχε λάβει από τον Σεπτέμβριο του 2020 επίσημη μελέτη για σοβαρά προβλήματα στατικότητας του στεγάστρου Καλατράβα χωρίς να κάνει κάτι, ο βουλευτής της κυβέρνησης είπε πως «η μοναδική συμμετοχή του Υπουργείου Υποδομών ήταν η τεχνική έκθεση συμβούλου που ζήτησε τον Ιούλιο του 2019 και αφορούσε τις κερκίδες.

Η έκθεση αυτή ξεκίνησε να παραδίδεται τμηματικά στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τον Νοέμβριο του 2020 και ο πλήρης φάκελος διαβιβάστηκε τον Μάρτιο του 2021 στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, στην αρμοδιότητα του οποίου ανήκει το ΟΑΚΑ».

Στάθηκε, επίσης, και στο δυστύχημα των Τεμπών, για το οποίο τον κατηγόρησε επίσης ο κ. Κασσελάκης, λέγοντας «τυμβωρυχία με το δυστύχημα των Τεμπών που μας συγκλόνισε όλους, δεν δέχομαι. Έκανα αυτό που επιτάσσει η συνείδησή μου και παραιτήθηκα».

Διαβάστε επίσης:

Φραγκογιάννης (ΥΦΕΞ): Στη Σεούλ για την προετοιμασία επιχειρηματικής αποστολής 

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης καρατόμησε τη διοίκηση του Αγία Όλγα

Σύσκεψη, υπό τον Κ. Μητσοτάκη, για τη Θεσσαλία – Η ατζέντα των θεμάτων

                                                                                          

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Όλες οι εξελίξεις

Οδηγός Εκλογών – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε