Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Μητσοτάκης σε δημοσιογράφους: Στόχος επετεύχθη, πάμε παρακάτω

Την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας εξέφρασε μιλώντας προς τους δημοσιογράφους ο Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά το πέρας της διαδικασίας στη Βουλή.

«Στόχος επετεύχθη. Πάμε παρακάτω» ήταν το σχόλιο του πρωθυπουργού ο οποίος όταν ρωτήθηκε για την στάση του Αντώνη Σαμαρά είπε: «Αφού είπαμε ότι ο καθένας έχει την άποψή του».

Λίγη ώρα αργότερα, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε: «Σήμερα η Ελλάδα γίνεται η 16η χώρα της ΕΕ που νομοθετεί την ισότητα στον γάμο. Είμαστε περήφανοι γιατί το Ν/Σ που ψηφίσαμε αποτελεί ορόσημο για τα ανθρώπινα δικαιώματα και αντικατοπτρίζει τη σημερινή Ελλάδα: μια προοδευτική, δημοκρατική χώρα, προσηλωμένη στις ευρωπαϊκές αξίες».

Δείτε την ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Διαβάστε επίσης

Παύλος Πολάκης: Γραπτή δήλωση για την αποχή του από τη ψηφοφορία – Οι ενστάσεις μου στο νομοσχέδιο

Σκέρτσος για γάμο ομόφυλων ζευγαριών: «Κάνουμε την πατρίδα μας πιο δίκαιη και πιο ευρωπαϊκή»

Γάμος ομοφύλων: Εγκρίθηκε με 176 «ναι» το νομοσχέδιο στη Βουλή – 20 «όχι» και 31 αποχές στη ΝΔ, απών ο Πολάκης και 11 του ΠΑΣΟΚ