Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Κασσελάκης σε Μητσοτάκη: Στείλτε τον Κώστα Καραμανλή στη Δικαιοσύνη

Στέφανος Κασσελάκης

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Στέφανος Κασσελάκης απευθύνεται στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ρωτώντας εάν «θα στηρίξει την πρόταση για παραπομπή του Κώστα Καραμανλή στη Δικαιοσύνη».

Υπενθυμίζεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε τη ΝΔ για ένα κείμενο  το οποίο χαρακτήρισε «κατηγορητήριο» κατά του Κώστα Καραμανλή αλλά χωρίς να καταθέσει κάποια επίσημη πρόταση στη Βουλή, μια κίνηση που η ΝΔ χαρακτήρισε ως «επικοινωνιακό πυροτέχνημα».

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση του ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει: «Ο ενημερωμένος πολίτης είναι η δύναμη της Δημοκρατίας μας. Σας προσκαλώ να διαβάσετε το κατηγορητήριο που συνέταξε ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή. Το Μαξίμου ουσιαστικά δεν απαντά. Ρωτάω λοιπόν πολύ συγκεκριμένα τον Πρωθυπουργό: Θα στηρίξετε την πρόταση με τις ψήφους των βουλευτών σας ή θα οδηγήσετε τον Κώστα Καραμανλή σε αμνηστία; Θα σπάσετε την εξίσωση ”Μητσοτάκης = Καραμανλής” ή θα ταυτιστούν τα δύο τζάκια σας για πάντα, γύρω από το Έγκλημα των Τεμπών; Αν δεν έχετε τίποτα να κρύψετε, ικανοποιήστε όχι το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ενός ολόκληρου λαού: Στείλτε τον Κώστα Καραμανλή στη Δικαιοσύνη».

Διαβάστε επίσης

Κυβερνητικές πηγές: Επικοινωνιακό πυροτέχνημα το κατηγορητήριο του ΣΥΡΙΖΑ για τα Τέμπη – Τι απαντά η Κουμουνδούρου

Τέμπη: Το «κατηγορητήριο» ΣΥΡΙΖΑ για Καραμανλή παρέδωσε η Τζάκρη στην ΚΟ της ΝΔ

Καρανίκας κατά Ακρίτα για την επίθεση στη Μαρέβα Μητσοτάκη – «Ο μισογυνισμός δεν είναι πολιτική ούτε ανήκει στην Αριστερά»