Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Καυγάς Βούλτεψη – Μεγαλοοικονόμου στη Βουλή: Οι ξενιστές, τα παράσιτα και η Επίδαυρος!

Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου

Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου

Η αυστηρή κριτική της Σοφίας Βούλτεψη στη Βουλή για την φωτογραφική τροπολογία με την οποία η κυβέρνηση θα μπορέσει να προσθέσει χωρίς «δυσάρεστες συνέπειες» στο ευρωψηφοδέλτιό της βουλευτές όπως η Έλενα Κουντουρά και ο Σπύρος Δανέλλης, προκάλεσε την έντονη αντίδραση της… Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου. 

Η νεόκοπη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε θιγμένη από τις εκφράσεις «ξενιστές» και παράσιτα» με τις οποίες χαρακτήρισε η κ. Βούλτεψη τους ανεξάρτητους βουλευτές που συνθέτουν την κυβερνητική πλειοψηφία – κουρελού.

«Εμείς τη λέμε τροπολογία Κουντουρά, γιατί μόνο η συγκεκριμένη κυρία μετέβαλλε γνώμη στο Σκοπιανό. Ως πού θα φτάσει αυτή η ανταλλαγή; Φαντάζομαι θα τρέξετε κύριοι συνάδελφοι για να εκλεγεί η κυρία Κουντουρά στις περιφέρειές σας. Για να πάρει εκείνη μία έδρα στην Ευρωβουλή κι εσείς να πάτε σπίτι σας. Απ’ ότι κατάλαβα όλα για τους ξενιστές. Η επιτομή του ξενιστή βρίσκεται στους πρόθυμους, που ήρθαν και σας στήριξαν για τη συμφωνία των Πρεσπών. Άλλο που ενίοτε δημιουργούν προβλήματα και ονομάζονται παράσιτα» ανέφερε αρχικά η κ. Βούλτεψη.

Ερχόμενη στο βήμα της Ολομέλειας η κ. Μεγαολοικονόμου σχολίασε:

«Άκουσα την κυρία Βούλτεψη. Συγχαρητήρια! Έδωσε μια τέλεια παράσταση, τη Βουλτεψιάδα, αλλά ήταν για την Επίδαυρο κι όχι για το Κοινοβούλιο. Σας συμβουλεύω να γραφτείτε στο Εθνικό Θέατρο».

Όταν ο προεδρεύων Γιώργος Λαμπρούλης της ζήτησε να σταματήσει τις αναφορές επί προσωπικού, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε λέγοντας: «Όχι κύριε πρόεδρε έχει ταλέντο ηθοποιού, κόντεψα να κλάψω. Το εθνικό θέατρο την περιμένει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μεγαλοοικονόμου reload: Έχω αγάπη στον πρωθυπουργό, σαν τον γιο μου (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γυναικείος εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ: Έξαλλη η Μεγαλοοικονόμου με την παρατήρηση της Καββαδία