Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Το ανέκδοτο του Κωστή Χατζηδάκη για τον Τσίπρα

Περί τα 2.000 άτομα συγκεντρώθηκαν στην κοπή της πίτας του Κωστή Χατζηδάκη που έγινε στο ξενοδοχείο Hilton. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υποδέχθηκε 32 βουλευτές, 7 πρώην βουλευτές, 5 ευρωβουλευτές, 7 δημάρχους και 13 πρώην δημάρχους.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν ο έτερος αντιπρόεδρος Άδωνις Γεωργιάδης αλλά και: Η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Νίκος Δένδιας, ο Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Νικήτας Κακλαμάνης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Κώστας Τσιάρας, ο Κώστας Αχ. Καραμανλής , ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Κώστας Σκρέκας, η Αννα Μισέλ Ασημακοπουλου, η Νίκη Κεραμέως, ο Νότης Μηταράκης.

Ξεχωριστή παρουσία ήταν η Μαριέττα Γιαννάκου, αλλά και άλλοι πρώην Ευρωβουλευτές όπως Γιώργος Αναστασόπουλος, Ρόδη Κράτσα, Μανώλης Μαυρομάτης, Κώστας Πουπάκης. Και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης.

Κωστής Χατζηδάκης

Το ανέκδοτο για τον Τσίπρα:

Με ένα ανέκδοτο, ο κ. Χατζηδάκης σχολίασε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον ΣΥΡΙΖΑ και τα… ψέματα.

«Κάποιος πήγε στον παράδεισο και τον ξεναγεί ο Άγιος Πέτρος. Μπαίνουν σε ένα χώρο με χιλιάδες ρολόγια που όμως κανένα δεν έδειχνε την ίδια ώρα. “Εδώ καταγράφονται τα ψέματα που λέει ο καθένας”, του διευκρινίζει ο Άγιος Πέτρος.

“Μήπως μπορώ να δω το ρολόι του κ. Τσίπρα;”, ρωτά δειλά ο νεοφερμένος.

“Α, αυτό δεν είναι εδώ”, απαντά ο Άγιος Πέτρος. “Το πήρε ο Θεός για ανεμιστήρα”.»

Καταλήγοντας ο Κωστής Χατζηδάκης είπε χαρακτηριστικά ότι, «Για τα ψέματα, λοιπόν, του ΣΥΡΙΖΑ… δεν περιγράφω άλλο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Αλέξης Τσίπρας αποθέωσε τον γιο του Τάκη Μπαλτάκου: «Τέτοιους αξιωματικούς θέλουμε…»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εθνικά Θέματα: O Τσίπρας ετοιμάζεται για το μεγάλο Waterloo

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αλέξης Τσίπρας σε κυβερνήτη «Γαύδου»: Επέδειξες ψυχραιμία και γενναιότητα