Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Αυτοί είναι οι 10 κορυφαίοι προορισμοί στην Ελλάδα σύμφωνα με το Forbes

Τα δέκα σημεία της Ελλάδας που αξίζει να επισκεφτεί κανείς προτείνει το περιοδικό Forbes στους αναγνώστες του. Και από την πρώτη θέση δεν θα μπορούσε να λείπει, βεβαίως, η Αθήνα, «η πόλη όπου γεννήθηκε η δημοκρατία», σχολιάζει ο συντάκτης του άρθρου Antony Grant, ο οποίος προτείνει στους αναγνώστες του να επισκεφθούν την Ακρόπολη, την αρχαία αγορά, το Μουσείο της Ακρόπολης και να κάνουν βόλτα στα πιο γραφικό σοκάκια της πρωτεύουσας: σε Μοναστηράκι και Πλάκα, αλλά και στο Κολωνάκι.

Στη δεύτερη θέση της λίστας βρίσκεται η λίμνη Βουλιαγμένης, που βρίσκεται λίγο πιο έξω από την Αθήνα, και ακολουθεί η Θεσσαλονίκη, με ιδιαίτερη αναφορά στις ομορφιές και την ιστορία της πόλης.

Λίμνη Βουλιαγμένης

Τέταρτος προορισμός είναι η Μήλος, η οποία εκτός από την Αφροδίτη της Μήλου, είναι γνωστή και ως προορισμός για ταξίδια του μέλιτος. Ακολουθούν η Πάρος, η Κρήτη, την οποία ο αρθρογράφος χωρίζει σε δύο κατηγορίες, νότια και βόρεια, και στην 8η θέση βρίσκεται η Κάρπαθος.

Πάρος
Κάρπαθος
Μήλος

Τις δύο τελευταίες θέσεις καταλαμβάνει το νησί των Φαιάκων, η Κέρκυρα, καθώς και το λεκανοπέδιο Αττικής, με αναφορά στα Λιμανάκια, τη Βάρκιζα και το Σούνιο.

Κέρκυρα