Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Δημοσκόπηση MARC: Στο 8,7% το προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (Α) συνομιλεί με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη (Δ) κατά τη διάρκεια του δείπνου που παραθέτει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος προς τιμήν του Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι-Μουν, στο Μουσείο της Ακρόπολης, Αθήνα Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Η Νέα Δημοκρατία στην Δημοσκόπηση της εταιρείας MARC που παρουσιάστηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1, διατηρεί το προβάδισμα της στο 8,7% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ – Πολιτική Συμμαχία.

Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 32,4%, ο ΣΥΡΙΖΑ 23,7%, το ΠΑΣΟΚ 11,2%, το ΚΚΕ 5,2%, η Ελληνική Λύση 4,4% και το ΜέΡΑ 25 3,1%. Ως προς την δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει 50,1%, ο Αλέξης Τσίπρας 35,5 % και ο Νίκος Ανδρουλάκης 35%.

Η θετική αξιολόγηση για την κυβέρνηση είναι στο 48,9% ενώ το 65,2% των πολιτών ανησυχεί για το ενδεχόμενο να υπάρξει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο.

Όλη η δημοσκόπηση

 

 

Διαβάστε επίσης

“Αρπάχτηκαν” πάλι στη Βουλή για τις υποκλοπές της ΕΥΠ

Σκέρτσος: «Αύριο τίθεται σε δημόσια διαβούλευση το πρόγραμμα Εξοικονομώ-Ανακαινίζω»

Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας: Ολοκληρώθηκε η ακρόαση των φορέων σχετικά με τις παρακολουθήσεις