Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Από τι προκλήθηκε η φωτιά στο σπίτι της δημοσιογράφου Καρολίνας Κάλφα, που έχασε τη ζωή της

Καρολίνα Κάλφα

Καρολίνα Κάλφα

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση ότι η δημοσιογράφος Καρολίνα Κάλφα βρήκε τραγικό θάνατο από φωτιά στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά Νέας Ποτίδαιας στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Εθνος» η φωτιά φαίνεται να προκλήθηκε από ένα τσιγάρο. Κατά τα πρώτα στοιχεία από το δημοσίευμα, που έχουν συλλέξει οι ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας πιθανολογείται ότι η γυναίκα αποκοιμήθηκε με αναμμένο τσιγάρο, το οποίο προκάλεσε τη φωτιά, πρώτα σε κλινοσκεπάσματα και στη συνέχεια στο στρώμα και σε μικροέπιπλα της κρεβατοκάμαράς της, με αποτέλεσμα η δημοσιογράφος να πεθάνει από την εισπνοή δηλητηριωδών αερίων.

Εν τω μεταξύ, σήμερα αναμένεται να γίνει η νεκροψία-νεκροτομή στη Θεσσαλονίκη ώστε να επιβεβαιωθεί η αιτία θανάτου και να δοθούν στοιχεία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σοκ στον δημοσιογραφικό κόσμο: Νεκρή από πυρκαγιά σε μονοκατοικία η Καρολίνα Κάλφα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στάση εργασίας σήμερα στα λεωφορεία

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το περιοδικό δρόμου «Σχεδία» αυξάνει τιμή γιατί το κράτος επέβαλε ΕΦΚΑ στους άστεγους πωλητές του