Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Mononews TV

MYTILINEOS: Γιόρτασε στο Λονδίνο τα 10 χρόνια επιχειρηματικής δράσης στο Ηνωμένο Βασίλειο – mononewsTV

Στιγμιότυπο από τη λαμπρή εκδήλωση στο Λονδίνο

Στιγμιότυπο από τη λαμπρή εκδήλωση στο Λονδίνο

Η MYTILINEOS Energy & Metals γιόρτασε τα 10 χρόνια επιχειρηματικής δράσης στο Ηνωμένο Βασίλειο, διοργανώνοντας μια γιορτή, παρουσία πλήθους προσκεκλημένων από τον επιχειρηματικό και χρηματοοικονομικό τομέα, αλλά και πολλών συνεργατών που εμπιστεύονται η εταιρεία για τα έργα και τις δραστηριότητές της.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση για την εκδήλωση στη βρετανική πρωτεύουσα, η διεθνής στρατηγική της MYTILINEOS αναπτύσσεται με σταθερά βήματα, κατακτώντας ολοένα και περισσότερες κορυφές σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο το πλανήτη.

Μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια, η MYTILINEOS κατόρθωσε να αναγνωρίζεται ως κορυφαία ενεργειακή εταιρεία με πιστούς επιχειρηματικούς εταίρους. Όχι μόνο ως top contractor, αλλά πλέον και ως integrated developer, συνεργάζεται με εταιρείες όπως η LightSource BP, η GE Vernova, η Gresham House, η Vodafone, η Centrica και η Quinbrook, αλλά και με εθνικούς φορείς όπως η National Grid και η Scottish Power.

Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9