Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Mononews TV

Αυτοψία στο ΜΙΝΙΟΝ: Το ιστορικό πολυκατάστημα γίνεται ξανά τοπόσημο της Αθήνας – mononewsTV

Αλλάζει ξανά μορφή, γεννιέται κυριολεκτικά από τις στάχτες του, αλλά φιλοδοξία είναι να αποτελέσει και πάλι τοπόσημο για την πολύπαθη οδό Πατησίων. Ο λόγος για το ΜΙΝΙΟΝ, τη νέα σελίδα του οποίου ξαναγράφει η DIMAND. Ένα έργο που η συνολική ακαθάριστη αξία ανάπτυξής του εκτιμάται στα €69 εκατ.

Το mononews ξεναγήθηκε στο εσωτερικό του εμβληματικού πρώην πολυκαταστήματος – του πρώτου που είχε δημιουργηθεί στην Ελλάδα – λίγους μήνες προτού παραδοθεί στους δύο τελικούς χρήστες.

Όπως εξήγησε ο Project Manager του έργου, Λευτέρης Ελευθεριάδης, το κτίριο θα έχει δύο κύριες εισόδους, καθώς η είσοδος για τα γραφεία του 3ου, 4ου, 5ου, 6ου και 7ου ορόφου τοποθετείται στη συμβολή των Σατωβριάνδου και Πατησίων, ενώ επί της Πατησίων θα βρίσκεται η είσοδος για το κατάστημα. Ο αρχικός σχεδιασμός της DIMAND προβλέπει ότι οι γραφειακοί χώροι θα είναι open plan, αλλά η οριστική τους μορφή θα αποφασιστεί από τον τελικό χρήστη.

Η σύνδεση με το παρελθόν του ιστορικού καταστήματος και τις αναμνήσεις των Αθηναίων, επιτυγχάνεται μέσω της στοάς που θα περικλείει τις οδούς Πατησίων και Βερανζέρου και η οποία θα επενδυθεί με το λογότυπο του ΜΙΝΙΟΝ με τη χαρακτηριστική γραμματοσειρά. Η στοά θα επενδυθεί επίσης με μαρμάρινα πατώματα.

Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9