Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου

Ζώδια

Τι κέφια έχουν σήμερα, Τετάρτη τα ζώδια; Ποιοι θα τα βρουν λίγο πιο σκούρα;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Αλίντα Κανάκη!

Κριός

Δυσκολίες και εντάσεις στον επαγγελματικό τομέα θα σας φέρουν στα όριά σας, ενώ η ατμόσφαιρα προβλέπεται να παρουσιάσει ένταση και στον αισθηματικό τομέα. Τίποτε δεν θα ισορροπήσει, εάν δεν δράσετε στοχευμένα.

Ταύρος

Ερωτευθείτε, διασκεδάστε, χαρείτε, είναι η κατάλληλη εποχή για να βρείτε επιτέλους το ταίρι σας. Οργανώστε τα επαγγελματικά σας και μη σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανούσια πράγματα.

Δίδυμοι

Προβλέπεται βελτίωση στα αισθηματικά θέματα, μέσα από μια ειλικρινή συζήτηση με το ταίρι σας, για σας τους δεσμευμένους. Όσο για τους αδέσμευτους, μια γνωριμία θα σας συναρπάσει. Η μέρα απαιτεί διαλλακτικότητα και υπομονή σε οικογενειακά θέματα.

Καρκίνος

Μην μπαίνετε σε πειρασμό να αντιπαρατεθείτε με άτομα τους περίγυρού σας. δώστε τόπο στην οργή, φροντίζοντας να είστε εντάξει με τον εαυτό σας και απέναντι στις ευθύνες που έχετε αναλάβει.

Λέων

Την διάθεσή σας θα επηρεάσουν σήμερα θέματα σπιτιού και οικογενείας. Είστε αρκετά ευμετάβλητοι και θα προσαρμοστείτε ανάλογα με τη συμπεριφορά και τα συναισθήματα των άλλων. Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά!

Παρθένος

Ευνοϊκή μέρα η σημερινή, καθώς οι κατάλληλες κινήσεις θα αυξάνουν τα έσοδά σας. Νομικές υποθέσεις που εκκρεμούσαν θα κλείσουν με ευνοϊκό τρόπο. Μια νέα γνωριμία έρχεται, προς χαρά και ανακούφιση των αδέσμευτων.

Ζυγός

Τα άστρα σας δημιουργούν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Μην υπογράφετε συμβόλαια και μην κλείνετε συμφωνίες σήμερα, χωρίς να είστε απόλυτα βέβαιοι για την παραμικρή λεπτομέρεια.

Σκορπιός

Μπορεί κάποιος, με τον οποίο είχατε αντιθέσεις τελευταία να κάνει προσπάθεια συμφιλίωσης. Η αναποδιές σιγά-σιγά φεύγουν και τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα. Η ηρεμία επανέρχεται σιγά-σιγά στη ζωή σας.

Τοξότης

Τα άστρα θα σας φέρουν καινούργια επαγγελματικά σχέδια και συμφωνίες, που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, θα ευνοήσουν σε μεγάλο βαθμό και σε βάθος χρόνου τα οικονομικά σας.

Αιγόκερως

Αφήστε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει να κάνει το πρώτο βήμα. Τα άστρα ευνοούν κοινωνικές συναναστροφές και αναμένονται απροσδόκητες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα, ιδίως για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας.

Υδροχόος

Θα κάνετε μια παράλληλη σχέση που θα σας προβληματίσει πολύ. Προσοχή όμως στις ξαφνικές αποκαλύψεις. Θα έρθετε σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα που θα βοηθήσουν μελλοντικά στα επαγγελματικά προς όφελός σας.

Ιχθείς

Κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες θα αναπτερώσουν το ηθικό και τη διάθεση σας σήμερα. Στα αισθηματικά θα γίνει επανασύνδεση με σχέση από το παρελθόν. Προσοχή όμως στις εντάσεις. Αποφύγετε περιττές σπατάλες και έξοδα!

Διαβάστε επίσης:

Ο Γιάννης Κούστας, οι κόρες του, ο σωματοφύλακας Δήμητρα και το μπιζέλι, η νέα κυριαρχία Τσαμάζ και τι σχεδιάζει η Fraport

Η Ροζίτα Σώκου και οι άλλοι: Οι διάσημοι που απέρριψε και οι φίλοι που στήριξε

Ποιος είναι ο Κύπριος με το γιοτ των 50 μέτρων που θέλει να κτίσει το Ελληνικό