Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

To Forbes εκθρόνισε και την Κιμ Καρντάσιαν από τη λίστα των δισεκατομμυριούχων

Κιμ Καρντάσιαν

Kim Kardashian

Μετά το Κάνιε και την Κάιλι, σειρά είχε η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία σύμφωνα με το Forbes, υπερβάλλει και δεν είναι δισεκατομμυριούχος.

Πρώτα, το Forbes, κατέρριψε τους ισχυρισμούς της Κάιλι Τζένερ ότι είναι η «νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος», αφού την κατηγόρησε για πλαστά στοιχεία αναφορικά με τα οικονομικά των εταιριών της.

Η Κάιλι Τζένερ είχε σπεύσει να απαντήσει ότι μπορεί να αναφέρει 100 άλλα σημαντικά πράγματα από τα χρήματα τα οποία κερδίζει.

Το επιχειρηματικό περιοδικό αναφέρει ότι και η Kιμ Καρντάσιαν υπερβάλλει και δεν είναι δισεκατομμυριούχος.

Πριν από λίγες ημέρες, ο σύζυγός της, Αμερικανός ράπερ, Κάνιε Γουεστ, ο οποίος φημολογείται ότι θα θέσει υποψηφιότητα για την Προεδρεία των ΗΠΑ, έστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στη σύζυγό του επειδή έγινε «δισεκατομμυριούχος» όταν εκείνη ανακοίνωσε ότι πούλησε το 20% της εταιρείας της, KKW Beauty cosmetics στον όμιλο Coty έναντι 200 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αντίθετα με τους παραπάνω ισχυρισμούς, το Forbes εκτιμά ότι η συνολική αξία της περιουσίας της Κιμ Καρντάσιαν ανέρχεται σε περίπου 900 εκατομμύρια δολάρια.

Η επιχειρηματίας κατέχει τώρα ένα μερίδιο 72% της εταιρείας καλλυντικών, αλλά το Forbes ισχυρίζεται ότι το 8% που ανήκει στη μητέρα της, Κρις Τζένερ, την εμποδίζει να γίνει δισεκατομμυριούχος.