Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Tι απαντά ο Alpha για την αμοιβή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Σάλο προκάλεσε το πρωί της Παρασκευής η αναφορά για τον μισθό που λαμβάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την εκπομπή «Pop Up» στον Alpha.

H “αποκάλυψη” έγινε στον αέρα του Πρωινού που παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά.

Το ποσό που ειπώθηκε, (σ.σ. μηνιαίος μισθός 30.000 ευρώ) φαίνεται να μην έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, όπως αναφέρουν άνθρωποι από τον ALPHA σε επικοινωνία που είχε μαζί τους η δημοσιογράφος Ναταλία Ανδρικοπούλου.

Συγκεκριμένα, η ίδια είπε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα»: «Η απάντηση του ALPHA είναι ότι πρόκειται για fake news. Δεν έχει δηλαδή καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αυτή η έκφραση δηλαδή σαφής. Είναι μια κατηγορηματική διάψευση ως προς το ύψος του ποσού, δεν είναι πουθενά εκεί κοντά, όπως μου είπαν. Νομίζω ότι έχει γίνει μια παρανόηση σε αυτήν την εκπομπή, έχω αυτή την αίσθηση και την πληροφορία. Είχαν αυτό το ποσό κατά νου για κάποιο άλλο πρόσωπο που συζητούσε πέρσι με τον ALPHA και τελικά δεν έκλεισε. Και κάπου εκεί έχει γίνει ίσως το μπέρδεμα και το αποδίδουν στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου».

Διαβάστε ακόμα:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τι απάντησε ο πατέρας του στους επικριτές του γιου του

Μπρόκολο σούπα με απάκι & σπιτικά κρουτόν από την Αντωνία Κατή

Big Brother: Συγκίνηση στο χθεσινό live – Ποιος παίκτης αποχώρησε