Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Τι ανακοίνωσε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος για την εισαγωγή του στο νοσοκομείο

Λυκουρεζος

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Σε διάψευση δημοσιευμάτων προχώρησε μέσω επίσημης ανακοίνωσης, που εξέδωσε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Συγκεκριμένα, κυκλοφόρησε ως είδηση ότι το πρωί της Τρίτης ο γνωστός ποινικολόγος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο από την κόρη του, Μαρία Ελένη, λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας.

Όπως υποστήριξε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, «επρόκειτο περί προγραμματισμένων συναντήσεων», ενώ διαμαρτυρήθηκε έντονα για τις φήμες που κυκλοφόρησαν σχετικά με την υγεία του.

Δείτε την ανακοίνωσή του:

«Διαμαρτύρομαι για όσα ελέγχθηκαν και εγράφησαν από ορισμένους δημοσιογράφους σχετικά με τη χθεσινή μου επίσκεψη στο Νοσοκομείο “ΥΓΕΙΑ”. Επρόκειτο περί προγραμματισμένων συναντήσεων και δεν επιτρέπω σε κανέναν να αναφέρεται ή να σχολιάζει καθ’ οιονδήποτε τρόπο, θέματα που αφορούν τα προσωπικά μου δεδομένα τα οποία προστατεύονται εκ του νόμου. Ζητώ δε αποκατάσταση.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Ευτυχώς είσαι ο πατέρας μου και ο σύζυγος της μάνας μου»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι δήλωσε η Νατάσα Καλογρίδη για τις φήμες γάμου με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Α. Λυκουρέζος διαψεύδει την κατάσχεση του σπιτιού του για χρέη ακάλυπτων επιταγών