Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Survivor: Νικήτρια των 100 χιλ. ευρώ η Κατερίνα Δαλάκα (video)

δαλακα

Νικήτρια του Survivor: Ελλάδα - Τουρκία η Κατερίνα Δαλάκα

Γένους θηλυκού η νίκη του φετινού Survivor!

Μεγάλη νικήτρια του Survivor: Ελλάδα – Τουρκία αναδείχθηκε η Κατερίνα Δαλάκα!

Μπορεί πέρσι στον τελικό, το τηλεοπτικό κοινό να έδωσε τις περισσότερες ψήφους και να ανέδειξε νικητή τον Ηλία Γκότση, ωστόσο φέτος η νίκη ανήκε στην αθλήτρια στίβου, που ξεχώρισε με τις επιδόσεις της, αλλά και το χαρακτήρα της και επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο με μοναδικό στόχο την κορυφή.

Έπειτα από πέντε μήνες επιβίωσης κάτω από αντίξοες συνθήκες, πείνας και απαιτητικών δοκιμασιών, στην τελική δυάδα από την ελληνική πλευρά προκρίθηκε μαζί με την Δαλάκα, η Δήμητρα Βαμβακούση.

Αντίθετα, το όνειρο τελείωσε νωρίτερα για τον Νίκο Κοσμά και την Αφροδίτη Σκαφίδα.

Ο μεγάλος τελικός διεξήχθη στην Αλικαρνασσό της Τουρκίας και όχι σε ελληνικό έδαφος και συγκεκριμένα στο Γαλάτσι, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, αλλά και είχε γίνει στα δύο προηγούμενα ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Από την τουρκική πλευρά, χθες παρακολουθήσαμε τον ημιτελικό με την Σεντά και τον Γιουσούφ να αποτελούν τους δύο Τούρκους φιναλίστ, ενώ απόψε θα γίνει ο τελικός που θα αναδείξει τον νικητή.

Η Κατερίνα Δαλάκα εκτός από τον τίτλο της φετινής «Survivor», κέρδισε το χρηματικό ποσό των 100.000 ευρώ.

Δείτε τα βίντεο: