Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Σίσσυ Χρηστίδου: Τι δήλωνε για τον Θοδωρή Μαραντίνη λίγο πριν τον χωρισμό τους

Θοδωρής Μαραντίνης και Σίσσυ Χρηστίδου

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Τηλέραμα, λίγο πριν την ανακοίνωση του χωρισμού, που «έσκασε» σαν βόμβα, η Σίσσυ Χρηστίδου είχε μιλήσει για τον Θοδωρή Μαραντίνη και το γάμο τους.

Σχετικά με το αν οι δυο τους θα ήθελαν να παρουσιάσουν μαζί μία τηλεοπτική εκπομπή, η Σίσσυ δήλωσε πως «Μας έχει προταθεί αρκετές φορές, αλλά το έχουμε απορρίψει ως ενδεχόμενο».

Όσο για την «μαγική» κόλλα που κρατάει το γάμο τους, η παρουσιάστρια δήλωσε:

«Σε όλες τις σχέσεις, είτε αυτές είναι φιλικές είτε επαγγελματικές είτε συζυγικές, το νούμερο ένα συστατικό είναι ο σεβασμός».

Ακόμη, η Σίσσυ ρωτήθηκε αν ένας από τους λόγους που κάνει πιο δυνατή τη σχέση τους είναι ο τρόπος που ο Θοδωρής έχει υπερασπιστεί την ίδια για κάποια αρνητικά σχόλια που είχε δεχτεί στο πρόσφατο παρελθόν.

Η ίδια απάντησε ότι: «Ο Θοδωρής έχει την ίδια νοοτροπία με μένα. Θέλει να δείξει την εναντίωσή του γενικά σε αυτά τα σχόλια. Έτσι είναι και στην καθημερινότητά του.

Άλλωστε η εκτίμηση που έχω σε εκείνον πηγάζει σε μεγάλο βαθμό από ανάλογες ενέργειες και συμπεριφορές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σίσσυ Χρηστίδου-Θοδωρής Μαραντίνης: Οι αλλαγές που έκαναν στο Instagram

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σίσσυ Χρηστίδου-Θοδωρής Μαραντίνης: Ένας θυελλώδης έρωτας που ξαφνικά έσβησε

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος έρωτας της Χριστίνας Ωνάση