Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Μεγάλο spoiler από τη Ναταλία Γερμανού για το Survivor! (video)

Ναταλία Γερμανού

Ναταλία Γερμανού

Ένα μεγάλο spoiler για το Survivor έδωσε κατά λάθος στον αέρα της εκπομπής της η Ναταλία Γερμανού. Οι περισσότεροι έχουν διαβάσει πως η τελική τετράδα θα είναι o Γιώργος Αγγελόπουλος από την ομάδα των Διασήμων και οι Μάριος Πρίαμος-Ιωαννίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος και Κώστας Αναγνωστόπουλος από την ομάδα των Μαχητών.

Η παρουσιάστρια ωστόσο έκανε μια αποκάλυψη που προβλημάτισε.

Η Ναταλία Γερμανού μιλώντας με τη Μαρία Κωνσταντακάκη και αναφερόμενη στον Γιάννη Σπαλιάρα, είπε προς το τέλος της συζήτησης που είχε με την ηθοποιό τα εξής:

«Αφήνουμε τον Γιάννη και του ευχόμαστε κιόλας καλή επιτυχία, γιατί νομίζω ότι περνάει κιόλας στον τελικό του Survivor», είπε η παρουσιάστρια.Όταν ρωτήθηκε σχετικά: «στον τελικό;» εκείνη επιβεβαίωσε, ενώ παράλληλα έπαθε και ένα μικρό… εγκεφαλικό!

Και εδώ είναι το σημείο όπου προκαλούνται πολλά ερωτήματα, καθώς μέχει στιγμής είχε διαρρεύσει πως ο Γιάννης Σπαλιάρας δεν θα φθάσει ούτε στα ημιτελικά.

Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων στο δημοφιλές ριάλιτι, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η Ναταλία Γερμανού, γνωρίζει κάτι παραπάνω…

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σοκ στην Καλαμάτα: 83χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά 12χρονο σε παιδική χαρά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που αγόρασε τη βίλα της Δήμητρας Λιάνη στην Εκάλη

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor– Πώς το ΕΣΡ απειλεί τον μεγάλο τελικό