Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Για πρώτη φορά: Αυτός είναι ο σύντροφος της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Βαλαβάνη

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Και το όνομα αυτού… Στάθης. Ο Στάθης είχε καλέσει και την Ευρυδίκη σε ένα από τα έπαθλα επικοινωνίας και η πρώην παίκτρια του Survivor δεν είχε κρύψει την συγκίνηση και την νοσταλγία της… Ο Στάθης, λοιπόν, είναι αθλίατρος και πολύ γνωστός στον χώρο που εργάζεται η Ευρυδίκη. Έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους, όπως την αγάπη για την θάλασσα, τα σπορ και την γυμναστική.

Παρά την απόφαση που είχε πάρει το ζευγάρι, να κρατήσει τα φώτα της δημοσιότητας μακριά από την σχέση του και να αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις όσο μπορεί οι δυο τους έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνιση σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας με παρέα ακόμη ένα φιλικό τους ζευγάρι. Ο φακός «τσάκωσε» αυτό το στιγμιότυπο και το Youweekly.gr αποκλειστικά, σας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο του περιβόητου Στάθη, που έχει αναστατώσει τόσο την ζωή όσο και την καρδιά της Ευρυδίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιώργος Αγγελόπουλος: Τι είπε για την τηλεοπτική πρόταση από την Ελένη Μενεγάκη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σ. Πούμπουρας: Full in love στον μήνα του μέλιτος με τη γυναίκα της ζωής του (pics)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιώργος Αγγελόπουλος: Βάζει αντηλιακό στην παραλία της Σκιάθου και «ρίχνει» το Instagram