Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Fashion

Με δημιουργία Vrettos Vrettakos η Τζένιφερ Λόπεζ

Με δημιουργία Vrettos Vrettakos η Τζένιφερ Λόπεζ

Τζένιφερ Λόπεζ

Στη νέα της καμπάνια για την DSW, η Τζένιφερ Λόπεζ εμφανίζεται με μια λαμπερή δημιουργία διά χειρός του καταξιωμένου Έλληνα σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου.

Η λαμπερή Λατινοαμερικανίδα σταρ, η οποία είναι ξανά μαζί με τον Μπεν Άφλεκ, φοράει μια ολόσωμη φόρμα, κεντημένη με 250.000 κρύσταλλα Swarovski, σε φούξια όμπρε τεχνική από Vrettos Vrettakos.

Στη συγκεκριμένη καμπάνια, η Τζένιφερ Λόπεζ, που διανύει την καλύτερη περίοδο στα επαγγελματικά της, αλλά και την προσωπική της ζωή, λανσάρει τη νέα σειρά παπουτσιών της.

Πρόσφατα, η Άννα Βίσση φόρεσε μια μοναδική δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου στη συναυλία της στο Μόντε Κάρλο, ενώ ο διάσημος σχεδιαστής έχει ντύσει και άλλες μεγάλες σταρ, όπως τη Beyonce.

Η Τζένιφερ Λόπεζ με δημιουργία Vrettos Vrettakos

Διαβάστε επίσης:

Aπό τον Βρεττό Βρεττάκο, τα 230.000 κρύσταλλα και την Άννα Βίσση στο Μονακό στον Βασίλη Ζούλια και το Netflix

Άννα Βίσση: Εμφάνιση-έκπληξη από Ρέμο και ο χορός του Αλβέρτου στη συναυλία της στο Μόντε Κάρλο (video)

Μαριέττα Χρουσαλά-Λέων Πατίτσας: Στο Μονακό για τη βάφτιση της κόρης των Mr. Nammos, Ζαννή Φραντζέσκου και Βερόνικα Πάστρα