Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Μαρία Σάκκαρη: Το γενέθλιο ποστ για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη (pic)

Μαρία Σάκκαρη: Το γενέθλιο ποστ για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη (pic)

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Μαρία Σάκκαρη

Τα 23α του γενέθλια γιόρτασε χθες, Κυριακή, 1η Αυγούστου, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, γιος του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και η σύντροφός του, Μαρία Σάκκαρη έστειλε δημόσια τις ευχές της μέσω Instagram.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, η οποία πρόσφατα και εκείνη γιόρτασε τα γενέθλιά της -στο Τόκιο μάλιστα, όπου έδωσε τη δική της μάχη- προχώρησε σε μια τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του συντρόφου της.

«Χαρούμενα γενέθλια, αγάπη μου. Μην σταματήσεις ποτέ να χαμογελάς», έγραψε στα αγγλικά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες, ενώ η σχέση τους έγινε γνωστή κατά τη διάρκεια των αγώνων της Μαρίας Σάκκαρη στο Παρίσι, όπου διαγωνίστηκε στο Ρολάν Γκαρός. Από το πλευρό της δεν έλειπε ο αγαπημένος της, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος έδωσε το «παρών» σε κάθε μάχη της τενίστριας.

Λίγες ημέρες πριν και συγκεκριμένα στις 25 Ιουλίου, η Μαρία γιόρτασε τα 26α γενέθλιά της, με τον Κωνσταντίνο να της εύχεται με παρόμοιο τρόπο αναρτώντας μια φωτογραφία τους από διακοπές.

Δείτε την ανάρτηση της Μαρίας Σάκκαρη στο Instagram:

Διαβάστε επίσης:

Χάλκινος Ολυμπιονίκης ο Λευτέρης Πετρούνιας (video)

Ιωάννα Τούνη: Σάλος στο Twitter μετά τη δήλωσή της για τους Παξούς – Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει

Ζέτα Μακρυπούλια-Μιχάλης Χατζηγιάννης: Γιατί χώρισαν μετά από 12 χρόνια