Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πώς ευχήθηκε στην Κατερίνα Δαλάκα για τα γενέθλιά της

Σπυροπουλου-Κωνσταντινα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Τα γενέθλιά της γιόρτασε χθες η Κατερίνα Δαλάκα με ένα μεγάλο πάρτι, στο οποίο παρευρέθηκαν πρώην παίκτες του Survivor 2, ωστόσο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν απούσα, καθώς βρίσκεται στη Ρόδο. Η παρουσιάστρια έστειλε τις ευχές της στην πρώην συμπαίκτριά της μέσω Instagram ανεβάζοντας μία φωτογραφία τους από τον τελικό στο Story της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγραψε: «Χρόνια Πολλά στη Ντάνα της καρδιάς μας!!!», όπως βέβαια, την είχε αποκαλέσει και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού προκαλώντας σάλο στα social media.

Κατερίνα Δαλάκα και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Ελένη Χατζίδου μοιράστηκε μία φωτογραφία από το πάρτι γενεθλίων με τους Λάμπρο Χούτο, Μελίνα Μεταξά, Χάρη Γιακουμάτο, Μαρία Σαμαρίνου, Κατερίνα Δαλάκα, Στέλιο Κρητικό και Γιάννη Τσίλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Η Κατερίνα Δαλάκα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη νίκη του Ηλία Γκότση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρασκήνιο στο Survivor: Τι «τρέχει» μεταξύ της Σπυροπούλου και του Νάσου Παπαργυρόπουλου;Η Ρίτα Όρα πήγε στα βραβεία του MTV… «γυμνή» (pics)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Ρούλα Κορομηλά ποζάρει φορώντας το μαγιό της (pics)