Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης στον Κωνσταντίνο Αργυρό (video)

Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης

Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης

Στο ίδιο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης βρέθηκαν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, το βράδυ της Παρασκευής, με αφορμή την πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ο εφοπλιστής και πρώην σύντροφός της απόλαυσαν τον Κωνσταντίνο Αργυρό από διαφορετικά τραπέζια, όπως αναφέρουν πληροφορίες της εκπομπής Γεια σου στον ΣΚΑΪ.

Εκεί ήταν ο δημοσιογράφος, Χάρης Λεμπιδάκης, ο οποίος έβγαλε βίντεο με την Κατερίνα Καινούργιου, αλλά και φωτογραφία με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Στην ίδια εκπομπή, όμως, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αρτσίτας αποκάλυψε ότι είδε τον Φίλιππο Τσαγκρίδη χέρι-χέρι με άλλη παρουσιάστρια σε πρόσφατη βραδινή έξοδο στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Λευτέρης Πανταζής με την Έλλη Κοκκίνου.

«Τον είδα να κυκλοφορεί χέρι-χέρι με γνωστή παρουσιάστρια. Με άλλη παρουσιάστρια, είναι στην πρωινή ζώνη. Φιλάκια» είπε ο δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο από το Γεια σου:

Διαβάστε επίσης:

Φίλιππος Τσαγκρίδης: Από τη ναυτιλία και την τέχνη στη γαστρονομία

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 9 Δεκεμβρίου

Κατερίνα Καινούργιου: Το σχόλιο στη φωτογραφία του Φίλιππου Τσαγκρίδη