Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Κατερίνα Καινούργιου για τον εφοπλιστή σύντροφό της: «Είναι θεογκόμενος το αγόρι μου»

Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης-Παναγόπουλος

Με αφορμή δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε την εμφάνιση του ηθοποιού, και στη συνέχεια την εμφάνιση του δικού της συντρόφου, Φίλιππου Τσαγκρίδη-Παναγόπουλου.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ευτυχείτε», η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε το πόσο ομόρφυνε ο ηθοποιός, χαρακτηρίζοντάς τον «θεογκόμενο».

Τότε οι συνεργάτες της, υπενθύμισαν στην παρουσιάστρια ότι ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης βρίσκεται σε σχέση με την Χρυσή Βαρδινογιάννη.

«Είναι κούκλος, πρώτη φορά τον βλέπω τόσο ωραίο. Εντάξει, είναι με την κυρία Βαρδινογιάννη, θα χαρεί η Χρυσή να ακούσει που λέμε τον σύντροφό της ότι είναι πολύ ωραίο αγόρι. Εμένα όταν μου λένε ότι ο σύντροφός μου είναι κούκλος χαίρομαι, δεν με πιάνουν τα κομπλεξικά μου», εξήγησε.

«Και το λένε συχνά;» την πείραξε ο Γρηγόρης Γκουντάρας. «Συνέχεια! Και είναι και θεογκόμενος το αγόρι μου», δήλωσε με έμφαση η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο: