Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Κατερίνα Καινούργιου: «Ψυχραιμία» – Η πρώτη αντίδραση για Μπάρκα-Τσαγκρίδη

Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου

«Ψυχραιμία», με αυτή τη λέξη η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε το τραγούδι «Δεν είσαι εσύ» που έπαιξε στον αέρα της εκπομπής της, Super Katerina.

Νωρίτερα, την πρώτη αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου μετέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι η Κατερίνα Καινούργιου στενοχωρήθηκε, αλλά και ενοχλήθηκε από το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, με τη Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη να ανταλλάσσουν φιλιά. Κυρίως, καθώς η Δανάη ήταν φίλη της.

«Έκαναν παρέα και συγκεκριμένα, αν δεν κάνω λάθος, η Κατερίνα μου είχε πει ότι σύστησε στη Δανάη τον Φίλιππο σε μια ευρύτερη παρέα», πρόσθεσε η ίδια.

«Δεν είναι από τις φιλίες τις σταθερές με τη βάση τους, επειδή η Κατερίνα έχει και πολλές παιδικές φιλίες, και φίλες ζωής που συναναστρέφεται. Δεν ποντάρεις και όλα σου τα λεφτά σε μια τέτοια σχέση», σημείωσε η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα Καινούργιου ήταν εκείνη που σύστησε τη Δανάη Μπάρκα στον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν δεν περίμενε να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα…

 

Δείτε τα βίντεο:

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Στενοχωρημένη η Καινούργιου μετά τα καυτά φιλιά Μπάρκα-Τσαγκρίδη (video)

Γιάννης Ράμος: Πέθανε η φωνή του Big Brother – Ήταν ξάδελφος της Έλενας Παπαρίζου

Η Δανάη Μπάρκα στο εστιατόριο του Φίλιππου Τσαγκρίδη