Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Χαμός στο Survivor: Απίστευτοι χαρακτηρισμοί και άγριοι καυγάδες (video)

καυγας

Άγριος καυγάς στην ελληνική ομάδα

Ένταση επικράτησε στην καλύβα των Ελλήνων στο επεισόδιο της Τετάρτης του Survivor, όταν ο Βασίλης Σίμος κατηγόρησε τον Τόνι Σταυράτη για «κωλοτούμπες» λέγοντας πως δεν είναι «αρσενικός παντελονάτος».

Από τη μεριά του, ο Τόνι προσπάθησε να παραμείνει ψύχραιμος, ωστόσο τα πνεύματα οξύνθηκαν ακόμη περισσότερο όταν ο Βασίλης Βασιλικός άρχισε να κατηγορεί τον Τόνι πως τον ενδιαφέρει μόνο η εικόνα του.

Στη συνέχεια, ο Τόνι αναφέρθηκε στην προσωπική ζωή του συμπαίκτη του, κάτι που τον ενόχλησε και έγινε έξαλλος. «Δαλάκα, δώσ’ του το στρινγκάκι σου», είπε νευριασμένος ο Τονι ξεπερνώντας κάθε όριο και εκνευρίζοντας τους συμπαίκτες του.

Η κατάσταση λίγο έλειψε να ξεφύγει εντελώς εκτός ελέγχου, όταν ο Βασιλικός έπιασε τον Τόνι από την μπλούζα. Το περιστατικό έλαβε τέλος με την παρέμβαση των ψυχραιμότερών.

Στο αγωνιστικό κομμάτ, η ελληνική ομάδα έφτασε στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό, καθώς έχασε για ένα πόντο. Οι Τούρκοι επικράτησαν με 10-9 και έτσι κέρδισαν το έπαθλο που ήταν προμήθειες, και συγκεκριμένα, αλεύρι και λάδι.

Δείτε τα βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ιστορική στιγμή: Ο ΛεΜπρον Τζέιμς ξεπέρασε τον Μάικλ Τζόρνταν (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύσκολες ώρες για τον Μίκη Θεοδωράκη-Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στο «στόχαστρο» των Ράδιο Αρβύλα εκπομπή του ΣΚΑΪ! (video)