Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Άννα Βίσση: Πόσο κοστίζει το εισιτήριο για τη συναυλία της στο Μόντε Κάρλο (video)

Άννα Βίσση: Πόσο κοστίζει το εισιτήριο για τη συναυλία της στο Μόντε Κάρλο

Άννα Βίσση

Μια μεγάλη συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο κοσμοπολίτικο Μόντε Κάρλο θα δώσει η Άννα Βίσση τον Σεπτέμβριο.

Η συναυλία θα γίνει το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021 και μέρος των εσόδων θα πάνε στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Αλβέρτος» για τη διάσωση της μεσογειακής φώκιας. Το χρηματικό ποσό που χρειάζεται κάποιος για να αγοράσει εισιτήριο και να παρευρεθεί στο event στο Μόντε Κάρλο για να απολαύσει την Άννα Βίσση στη σκηνή του Salle des Etoiles «ζαλίζει», αφού το φθηνότερο ανέρχεται στα 707 ευρώ!

Η περιοχή είναι ένα τουριστικό θέρετρο που προσελκύει σημαντικά πρόσωπα του επιχειρηματικού, εφοπλιστικού και καλλιτεχνικού χώρου που μπορούν άνετα να καλύψουν το ποσό. Άλλωστε, σε εκείνους απευθύνεται και η συγκεκριμένη συναυλία.

«Έχοντας χαρακτηριστεί ως απειλούμενο είδος υπό εξαφάνιση, η μεσογειακή φώκια μοναχός (Monachus Monachus), βρίσκει καταφύγιο στο μικρό κυκλαδίτικο νησί της Γυάρου, το οποίο στο παρελθόν υπήρξε ιστορικά τόπος εξορίας και φυλάκισης. Στην πραγματικότητα, περιβαλλοντικές οργανώσεις έχουν καταφέρει να μετατρέψουν το νησί της Γυάρου σε καταφύγιο για τη μεσογειακή φώκια.

Προσπάθειες, όπως αυτές στη Γυάρο για την προστασία της μεσογειακής φώκιας έχουν αποφέρει καρπούς με αποτέλεσμα τα ελληνικά νησιά να διατηρούν έναν από τους μεγαλύτερους υποπληθυσμούς του είδους στη Μεσόγειο σήμερα.

Η αέναη και ενισχυμένη προσπάθεια διατήρησης του είδους είναι ζωτικής σημασίας για να διασφαλιστεί ότι μπορεί να συνεχίσει να ευημερεί. Η πρωτοβουλία Monk Seal Alliance υποστηρίζει την πρακτική δράση διατήρησης για την προστασία της μεσογειακής φώκιας και του οικοτόπου της σε όλη τη γκάμα των ειδών σε τοπικό, εθνικό και περιφερειακό επίπεδο», αναφέρει η ανακοίνωση.

Μάλιστα, ειδικά για την εμφάνιση της Άννας Βίσση στο Μονακό, το σκηνικό θα φωτιστεί με τα χρώματα της Ελλάδας.

Δείτε βίντεο από το Καλοκαίρι #Not:

Διαβάστε επίσης:

Άννα Βίσση-Δέσποινα Βανδή: Η νέα συνάντηση και τα σχέδια για συνεργασία (pics)

Δέσποινα Βανδή-Ντέμης Νικολαΐδης: Για χρόνια ζούσαν σαν συγκάτοικοι – Πώς ήρθε η ώρα του διαζυγίου

Η Πόπη Τσαπανίδου χορεύει με τον εγγονό της (video)