Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Αλέξης Κούγιας: Ποια είναι η Μαίρη Συνατσάκη; Δεν τη γνωρίζω

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας

Αλέξης Κούγιας, ποινικολόγος/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κόντρα ανάμεσα στη Μαίρη Συνατσάκη και τον Αλέξη Κούγια ξέσπασε, μετά από ανάρτησης της παρουσιάστριας και ηθοποιού.

Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαίρη Συνατσάκη αναφερόμενη στις δηλώσεις του γνωστού ποινικολόγου αναφορικά με τους διεμφυλικούς, σχολίασε, χρησιμοποιώντας ένα φίλτρο με κλόουν:

«Ότι νιώθω εγώ καραγκιόζης στην καθημερινότητά μου και όχι ο Αλέξης Κούγιας, με ζουρλαίνει»

Όταν ο ποινικολόγος κλήθηκε να σχολιάσει τη φράση, έξω από το δικαστήριο όπου διεξάγεται η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, εκείνος αναρωτήθηκε ποια είναι η Μαίρη Συνατσάκη.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη; Είναι δικηγόρος; Τι δουλειά κάνει; Πού έχει εργαστεί; Ποια είναι αυτή η κυρία; Δεν την έχω δει ούτε σε φωτογραφία, ειλικρινά σας το λέω. Ειλικρινά δεν τη γνωρίζω την κυρία, εύχομαι να είναι μια ωραία κοπέλα», είπε ο Αλέξης Κούγιας και συνέχισε:

«Ορισμένοι έχουν ‘πεθάνει’ γενικά και βρίσκουν κάτι για να τους ξαναθυμηθεί ο κόσμος. Έχει οικογένεια αυτή η κυρία Συνατσάκη; Ελπίζω να είναι φυσιολογική στη ζωή της».

«Υπάρχει η λέξη διεμφυλικός;»

Υπενθυμίζεται ότι το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών είχε καταγγείλει τον λόγο του Αλέξη Κούγια, χαρακτηρίζοντάς τον «ρατσιστικό» και «τρανσφοβικό». Μάλιστα, σε τηλεφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρωινό», ο γνωστός ποινικολόγος ρώτησε: «Υπάρχει η λέξη διεμφυλικός; Δεν το γνωρίζω και δε γνωρίζω αν υπάρχει και αυτό το σωματείο».

Στη συνέχεια, όταν ο συνεργάτης της εκπομπής ανέφερε τη διεύθυνση του σωματείου, το οποίο βρίσκεται στη Λ. Συγγρού, ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Αυτό το σωματείο πού αλλού θα μπορούσε να εδρεύει; Στη Συγγρού θα μπορούσε να εδρεύει. Μου είναι αδιάφορη η γνώμη κάποιων που δεν είναι στο περιβάλλον μου και δεν ασκούν επιρροή στον τρόπο που εγώ κάνω τη δουλειά μου σχεδόν 50 χρόνια».

Διαβάστε επίσης:

Ναταλία Γερμανού: Πώς σχολίασε το σύμφωνο συμβίωσης Μουτσινά-Συνατσάκη (video)

Αθώος δηλώνει ο Δημήτρης Λιγνάδης

Θύελλα αντιδράσεων για τις δηλώσεις Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη – Ενορχηστρωμένη η επίθεση, λέει ο Κούγιας