Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business Of Fashion

Νέα κίνηση της Rihanna στο χώρο των καλλυντικών – Η σειρά που θα συζητηθεί

Rihanna

Όταν η Rihanna ξεκίνησε την εταιρεία καλλυντικών Fenty Beauty το 2017 προκάλεσε εντύπωση και θαυμασμό στο κοινό, καθώς τα προϊόντα για το πρόσωπο κυκλοφόρησαν σε 40 διαφορετικές αποχρώσεις. Αυτή η πρωτοποριακή συλλογή -και η τεράστια επιτυχία της-πέρασε ένα ισχυρό μήνυμα στη βιομηχανία της ομορφιάς, καθιστώντας σαφές και σε άλλα πολύ γνωστά brands πως υπάρχει ένα ευρύ φάσμα τόνων του δέρματος. Η Rihanna έθεσε ένα νέο πρότυπο στο χώρο και δεν σταματά εκεί.

Η Rihanna ανακοίνωσε ότι η Fenty Beauty θα παρουσιάσει τα νέα Pro Filt’r concealers,τα οποία θα διατίθενται σε 50 αποχρώσεις. Τα νέα προϊόντα αναμένεται να κυκλοφορήσουν σε δέκα ημέρες. Η επίσημη ανακοίνωση έγινε μέσω του λογαριασμού της Fenty Beauty στο instagram, με την ίδια την τραγουδίστρια να χρησιμοποιεί το νέο concealer. «New year, New #FENTYBEAUTY! ??‍♀️ We got #THECURE to your #newyearseve hangover! On January 11, we’re dropping 50 BRAND NEW shades of creamy, creaseproof, and longwearing #PROFILTRCONCEALER! Get it at fentybeauty.com, @sephora, @harveynichols, and #SephorainJCP!!» έγραφε η λεζάντα του βίντεο.

Οι 50 διαθέσιμες αποχρώσεις: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Taylor Swift, Gigi Hadid και Blake Lively μεταμορφώθηκαν σε παιδικούς ήρωες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το 500.000 δολαρίων χριστουγεννιάτικο πάρτι-υπερπαραγωγή των Καρντάσιαν-Τζένερ

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Irina Shayk είναι το νέο πρόσωπο της Marc Jacobs Beauty