Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Architecture & Design

Εξωτερική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σπιτιού: 15 τέλειες ιδέες

διακόσμηση έξω

Αν σας αρέσει να στολίζετε χριστουγεννιάτικα το σπίτι σας, δείτε μερικές ιδέες για να στολίσετε και τους εξωτερικούς του χώρους. Τον κήπο, ή αν δεν έχετε τη βεράντα, την εξώπορτά σας, το κατώφλι, τα παράθυρά σας. Κι έτσι το σπίτι σας θα μοιάζει σα να βγήκε από… χριστουγεννιάτικο παραμύθι!

1. Στην πόρτα 

Στολίστε την εξώπορτά σας με ένα ή περισσότερα χριστουγεννιάτικα στεφάνια ή με κάτι που… θυμίζει χριστούγεννα!

2. Στο κατώφλι του σπιτιού 

Υποδεχθείτε τους καλεσμένους σας σε ένα χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Τοποθετήστε μπάλες, γιρλάντες και φωτάκια σε γλάστρες!

Στολίστε χριστουγεννιάτικα ένα παγκάκι στον κήπο ή το κατώφλι.

Τοποθετήστε διακοσμητικά στην είσοδο του σπιτιού ή γεμίστε φαναράκια κεριών με πολύχρωμες μπάλες.

Τέλεια ιδέα είναι να γεμίσετε μερικά βαζάκια μαρμελάδας ή ό,τι άλλο βρείτε με πολυχρωμα λαμπάκια και να τα κρεμάσετε στην εξώπορτα ή στο κατώφλι  του σπιτιού.

3. Στα παράθυρα που φαίνονται κι απ’ έξω

Μερικά στεφάνια με κόκκινες κορδέλες και λαμπάκια στα παράθυρα ή στις κουρτίνες, είναι ιδανική ιδέα για έναν εξωτερικό αλλά και εσωτερικό στολισμό.

4. Στον κήπο και στη βεράντα

Γιρλάντες και φωτάκια εξωτερικού χώρου, θα δώσουν την τέλεια χριστουγεννιάτικη νότα στο σπίτι σας. Τοποθετήστε ένα ή δυο δεντράκια και “ντύστε” τα με λαμπάκια.

5. Με λαμπάκια παντού 

Χριστούγεννα χωρίς λαμπάκια δεν γίνονται. Τυλίξτε λοιπόν λαμπάκια εξωτερικού χώρου σε φυτά, δέντρα, γλάστρες, στην είσοδο του σπιτιού και υποδεχθείτε κάθε καλεσμένο σας, στο πιο χριστουγεννιάτικο σπίτι! Το δικό σας!

Πηγή: www.womanow.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δέκα ιδέες για να διακοσμήσετε τη βάση του χριστουγεννιάτικου δέντρου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρεμάστε το δικό σας χριστουγεννιάτικο στεφάνι στην εξώπορτα

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καταπληκτικές ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης για τα παράθυρα