Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Πάρτι στο Twitter με την βόλτα του Ρουβίκωνα στο Πεντάγωνο και τον «οικοδεσπότη» Πάνο Καμμένο

Με ένα «πάρτι» σχολίων υποδέχθηκε την νέα πρωτοφανής κίνηση της ομάδας Ρουβίκωνας το κοινό των Social media, ασκώντας έντονη κριτική τόσο στην Κυβέρνηση όσο και στην  ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, έπειτα από την επίσκεψη της ομάδας στο Πεντάγωνο.

Η ομάδα από τα 20 μέλη του Ρουβίκωνα, άλλωστε, ανενόχλητη έφτασε μέχρι την είσοδο του κτιρίου που στεγάζονται τα κεντρικά του Υπ. Εθνικής Άμυνας, έκανε την διαμαρτυρία της και αποχώρησε από το στρατόπεδο «Παπάγου» χωρίς την παραμικρή προσαγωγή.

Τόσο οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας όσο και οι πολίτες σχολιάζουν αρνητικά την κατάσταση, καθώς σε ένα από τα, θεωρητικώς, ασφαλέστερα σημεία της χώρας, ο Ρουβίκωνας κατάφερε όχι μόνο να εισέλθει χωρίς καμία αντίσταση αλλά και να περιφέρεται ανενόχλητος, κάνοντας μια μικρή επίδειξη της δύναμης που έχει αποκτήσει κάτω από μια περίεργη ασυλία που του παρέχει πολλές φορές η κυβέρνηση.

Είναι χαρακτηριστικά τα δεκάδες μηνύματα που αναρτήθηκαν στα Social media, στα οποία οι Έλληνες διακωμωδούν την ασφάλεια του Πενταγώνου. αλλά και την ίδια την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, κυρίως δε τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος εξοργισμένος, μετά το φιάσκο, ζήτησε να «πέσουν κεφάλια».

Δείτε μερικά από τα Tweet:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επίθεση με μολότοφ στο δικαστικό μέγαρο της Πάτρας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοβαρά επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και αναρχικών στα Εξάρχεια μετά το τέλος της πορείας

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Λάρισα: Κινδύνεψαν δύο άνθρωποι και πλημμύρισαν σπίτια στην περιοχή Στόμιο