Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Τσίπρας για την επένδυση – μαμούθ της Fraport: Στέλνετε μήνυμα με τα 1,2 δισ. που «φέρνετε» στην Ελλάδα

Fraport

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Πρωθυπουργός στην συνάντηση του με την διοίκηση της Fraport, η οποία και προχώρησε σε επένδυση -«ανάσα» για την χώρα ύψους 1,234 δισ.

«Σήμερα στέλνετε ένα σημαντικό μήνυμα με την επένδυση του 1,234 δισ. ευρώ» ανέφερε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, χαρακτηρίζοντας ως «σημαντική στιγμή για την Ελλάδα», τη συγκεκριμένη συγκυρία.

«Δεν ήταν εύκολες οι διαπραγματεύσεις»,  αναφερόμενος σε όσα ήθελε να διασφαλίσει από την επένδυση – μαμούθ. «Θέλαμε να βελτιωθεί η εικόνα των αεροδρομίων εν όψει της τουριστικής περιόδου» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας και κατέληξε λέγοντας: «Τώρα είμαστε σίγουροι ότι θα βελτιωθεί».

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της Fraport, δήλωσε χαρούμενος για την επένδυση στην χώρα λέγοντας:  «Είμαστε χαρούμενοι και προσηλωμένοι στην επένδυση. Η Ελλάδα είναι μια υπέροχη χώρα, ένας υπέροχος προορισμός. Είμαστε προσεκτικοί και αποφασισμένοι για αυτή την επένδυση των 40 ετών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τζανακόπουλος: Ταυτόχρονα ή λίγο πριν το Eurogroup θα ψηφιστούν τα νέα μέτρα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε μια φωτογραφία από τους 3 υπουργούς που έδωσαν τα αεροδρόμια στη Fraport

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΤΑΙΠΕΔ: Ολοκληρώθηκε η παράδοση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στην Fraport Greece