Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Architecture & Design

Μια πολυτελής κατοικία με κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική στη Μύκονο (13 pics)

Σε μια προνομιακή θέση σε ένα οικόπεδο με κλίση στο Αγκάρι, το ακίνητο αυτό έχει υπέροχη θέα στη θάλασσα. Ακολουθώντας το τυπικό κυκλαδίτικο αρχιτεκτονικό μοτίβο, η βίλα διαθέτει μεγάλους κυβικούς όγκους λευκού πλυσίματος και πέτρινες λεπτομέρειες.

Επεκτείνοντας πάνω από 340τμ κατοικημένης επιφάνειας σε οικόπεδο 5500τμ, το ακίνητο αποτελείται από την κύρια βίλα και 3 ανεξάρτητα δωμάτια. Η κύρια βίλα διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, ένα από αυτά με ιδιωτικό μπάνιο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, αίθουσα βιβλιοθήκης και ευρύχωρο καθιστικό / τραπεζαρία που έχει άμεση πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους lounge. Η εξωτερική πισίνα, η πισίνα και η πλήρως εξοπλισμένη περιοχή BBQ προσφέρουν αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.

Η γεμάτη ηρεμία, γαλήνη και πολυτέλεια κατοικία, διατίθεται προς πώληση, με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, στην ιστοσελίδα πολυτελών ακινήτων LuxuryEstate προς 2.600.000 ευρώ.