Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
City Stories

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν και φέτος οι αγώνες Under Armour Run Kifisia City Challenge 2018

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου οι αγώνες δρόμου «Under Armour Run Kifisia City Challenge 2018», οι οποίοι περιλάμβαναν αγώνες Ημιμαραθώνιου, 10 και 5 χιλιομέτρων στην Κηφισιά. Οι αγώνες, οι οποίοι διοργανώνονται ετησίως από το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς σε συνεργασία με την αθλητική εταιρεία «Under Armour», έλαβαν χώρα στους δρόμους της Κηφισιάς και της Νέας Ερυθραίας. Το αγωνιστικό πρόγραμμα, εκτός από τον Ημιμαραθώνιο και τους αγώνες 10 και 5 χλμ., συμπεριλάμβανε και αγώνα μικρότερης απόστασης για παιδιά (1 χλμ).

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν τεράστια.

«Αυτή είναι η τέταρτη συνεχής χρονιά που η Under Armour διοργανώνει τον Ημιμαραθώνιο. Φέτος, η ανταπόκριση του κοινού ήταν πολύ μεγάλη. Φτάσαμε τις 2.000 συμμετοχές, περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά», δήλωσε στο mononews.gr ο υπεύθυνος της διοργανώτριας Under Armour.

Τα τρόπαια περιμένουν τους φιναλίστ

Την παράσταση έκλεψε η μικρή Μαριλένα Γερογιάννη, η οποία για άλλη μια χρονιά ολοκλήρωσε τον Ημιμαραθώνιο με αναπηρικό αμαξίδιο, παρέα με τον σκύλο της!

Η Μαριλένα Γερογιάννη

Οι φιναλίστ

Τα βραβεία απονεμήθηκαν στους τρεις πρώτους άνδρες και στις τρεις πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης, ενώ ξεχωριστά βραβεύθηκαν οι ηλικιακές κατηγορίες έως 39 ετών, 40-49 ετών, 50-59 ετών, 60-69 ετών και 70+ ετών. Φυσικά, σε όλους τους δρομείς που τερμάτισαν δόθηκε αναμνηστικό μετάλλιο.

Οι άνδρες φιναλίστ, στους οποίους την απονομή έκανε η πρώην νικήτρια του My Style Rocks, Ραμόνα Βλαντή, ήταν οι εξής:

3η θέση: Τάκης Βλάχος

2η θέση: Χριστόφορος Γεωργόπουλος

1η θέση: Κωνσταντίνος Νικολάου

«Είναι η δεύτερη χρονιά που παίρνω μέρος στους αγώνες», ανέφερε στο mononews.gr ο νικητής Κωνσταντίνος Νικολάου, ο οποίος την περσινή χρονιά τερμάτισε στη δεύτερη θέση στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων.

«Είμαι χαρούμενος, γιατί βρίσκομαι σε περίοδο προετοιμασίας. Θα τρέξω στον Μαραθώνιο στο Άμστερνταμ, οπότε αυτό ήταν μια καλή προπόνηση για μένα», συμπλήρωσε.

Η κατάταξη των γυναικών φιναλίστ διαμορφώθηκε ως εξής:

3η θέση: Ειρήνη Καβακοπούλου

2η θέση: Μαρί Βλάση

1η θέση: Ιουλία-Ελένη Παναγιωτοπούλου

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Είναι η δεύτερη χρονιά που παίρνω μέρος και ο σκοπός μου ήταν να μειώσω τον χρόνο μου, να τερματίσω πιο γρήγορα», εξηγεί η πρώτη φιναλίστ Ιουλία-Ελένη Παναγιωτοπούλου, η οποία κατέκτησε και πέρυσι την πρώτη θέση στις γυναίκες φιναλίστ.

Στους υπόλοιπους αγώνες, η κατάταξη διαμορφώθηκε ως εξής:

Αγώνας 10 χλμ.

1η θέση: Μιχαήλ Λουγγέρης

2η θέση: Χρήστος Γείτονας

3η θέση: Βασιλική Κολοβού

Αγώνας 5 χλμ

1η θέση: Morgan Mitchell

2η θέση: Xhuliano Manko

3η θέση: Γιώργος Βέτσης

Παιδικός Αγώνας

1η θέση: Μάριος-Κωνσταντίνος Χρυσόγελος

2η θέση: Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος

3η θέση: Θάνος Αθανασίου