Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
City Stories

Λαχταριστά ατομικά σουφλέ με ζυμαρικά

Απολαύστε το σουφλέ ζυμαρικών, ζεστό και αφράτο, με τα τυριά να λιώνουν στο στόμα. Η συνταγή είναι της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου. Δοκιμάστε τη και δεν θα χάσετε.

Υλικά Συνταγής

Εκτέλεση

Βουτυρώνουμε 4 πυρίμαχα ατομικά μπολάκια. Βράζουμε τα ζυμαρικά για 5-6 λεπτά και τα στραγγίζουμε καλά. Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπάμε τα αυγά, το γιαούρτι, το γάλα, 3/4 φλιτζανιού κεφαλοτύρι, το ανθότυρο, τη μοτσαρέλα και το σκόρδο. Προσθέτουμε 3/4 κ.γ αλάτι, τρίβουμε πιπέρι και πασπαλίζουμε με την πάπρικα. Ρίχνουμε και τα ζυμαρικά.

Στο μπλέντερ χτυπάμε το ψωμί ώστε να αλεστεί καλά σε τρίμματα. Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και ξαναχτυπάμε. Ισομοιράζουμε το μείγμα στα ατομικά μπολάκια, πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο κεφαλοτύρι και τέλος ισομοιράζουμε και τα ψίχουλα στα μπολάκια.

Ψήνουμε σε μπεν μαρί φούρνου στους 180 βαθμούς C, για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να λιώσουν τα τυριά, και να σταθεροποιηθεί το μείγμα. Αφήνουμε να σταθεί λίγο, και σερβίρουμε το νοστιμότατο πιάτο στους καλεσμένους μας.

Πηγή: argiro.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η πιο νόστιμη καρμπονάρα φούρνου που έχετε δοκιμάσει

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η συνταγή του Σαββατοκύριακου: Το πιο γρήγορο και εύκολο παστίτσιο στο τηγάνι

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σουφλέ ζυμαρικών με τέσσερα τυριά – Έτοιμο σε 15 λεπτά