Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Ξεκινά η επιχορήγηση εποχικών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων-Ποιους αφορά

Ξεκινά σήμερα στις 11:00, η υποβολή αιτήσεων των εποχικών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων για συμμετοχή στο «Πρόγραμμα επιχορήγησης εποχικών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων για τη διατήρηση θέσεων εργασίας κατά τη χειμερινή περίοδο 2017-2018». Η διαδικασία ολοκληρώνεται την Παρασκευή 23 Μαρτίου, στις 12:00, ενώ το πρόγραμμα έχει ως στόχο τη διατήρηση των θέσεων εργασίας στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που λειτουργούν εποχικά κατά τη χειμερινή περίοδο και -συγκεκριμένα- από την 1η Νοεμβρίου 2017 έως την 28η Φεβρουαρίου 2018.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά και αποκλειστικά στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), στο πεδίο καταχώρησης ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Δικαίωμα υποβολής αιτήσεων, όπως προβλέπει η Δημόσια Πρόσκληση 2/2018, έχουν οι ξενοδοχειακές μονάδες και οι κάθε μορφής ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Αυτές είναι:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΕΦΚΑ: Τι αλλάζει στην προαιρετική ασφάλιση (εγκύκλιος)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άσχημα μαντάτα: Οι δανειστές συνδέουν τους e-πλειστηριασμούς με την υποδόση

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Eurogroup: «Πράσινο φως» για τη δόση, αλλά «τρέξτε προαπαιτούμενα και πλειστηριασμούς»