Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

United Maritime: Ολοκλήρωσε την επαναγορά των μετοχών

H United Maritime Corporation (NASDAQ: USEA) ολοκλήρωσε το πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών που είχε ανακοινώσει στις 2 Σεπτεμβρίου 2022, επαναγοράζοντας 1,86 εκατ. μετοχές με μέση τιμή τα 1,61 δολάρια. Ως αποτέλεσμα, ο αριθμός των κοινών μετοχών σε κυκλοφορία της United μειώθηκε κατά 20% στα 7,65 εκατ. μετοχές.

Επιπλέον, το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε και δεύτερο πρόγραμμα επαναγοράς κοινών μετοχών ύψους 3 εκατ. δολαρίων, ποσό που αντιπροσωπεύει το 26% της χρηματιστηριακής αξίας της Εταιρείας, βάσει της τιμής κλεισίματος την 21η Σεπτεμβρίου 2022.

Ο κ. Σταμάτης Τσαντάνης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, δήλωσε: “Η επιτυχής ολοκλήρωση του πρώτου προγράμματος επαναγοράς μετοχών ενίσχυσε σημαντικά την καθαρή αξία αλλά και τα κέρδη ανά μετοχή για τους μετόχους μας. Θεωρούμε ότι η τιμή της μετοχής μας είναι ακόμα υποτιμημένη και ως εκ τούτου, προχωράμε σε ένα δεύτερο σημαντικό πρόγραμμα επαναγοράς κοινών μετοχών”.

Διαβάστε επίσης

Μακρόν: Επιτυχημένο το πλαφόν στο φυσικό αέριο σε Ισπανία και Πορτογαλία

Advent Technologies: Υπέγραψε συμφωνία με την Γερμανία για προμήθεια συστημάτων κυψελών καυσίμου

Cenergy (τηλεδιάσκεψη): Έρχονται συμφωνίες για νέα projects, συνεχίζονται οι συζητήσεις με την Ørsted