Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Το εξώδικο της Χαλυβουργικής και η απάντηση του mononews.gr

Εξώδικό προς το mononews.gr απέστειλε η διοίκηση της Χαλυβουργικής.

Εξώδικη διαμαρτυρία, πρόσκληση και δήλωση του Γεωργίου ΣΚΙΝΔΗΛΙΑ του Ιωάννου, κατοίκου Αθηνών, οδός Δραγατσανίου, αριθ.8

ΚΑΤΑ της Μονοπρόσωπης Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής Εταιρείας,  με την επωνυμία «Monocle Media Lab – Mononews IKE» που εδρεύει επί της Λεωφ. Μεσογείων αρ. 2-4 και Γεωργίου Δημητρομανωλάκη του Ιωάννου, διαχειριστή και γενικού διευθυντή της ως άνω εταιρείας, κατοίκου ως εκ των ιδιοτήτων του αυτών ομοίως ( Λεωφ. Μεσογείων, αριθ. 2-4).

Η πρώτη από σας διαθέτει την ιστοσελίδα υπό τα στοιχεία www.mononews.gr και τον διακριτικό τίτλο “mononewsgr” της οποίας  συντάκτης και γενικός διευθυντής είναι ο δεύτερος από εσάς , ο οποίος έχει και ην ιδιότητα του διαχειριστή της εταιρείας. Επί μεγάλο χρονικό διάστημα, με ιδιαίτερη εμμονή αξιοποιείτε των ως άνω ιστοσελίδα προκειμένου να εξυπηρετήσετε συγκεκριμένη σκοπιμότητα προσβολής του προσώπου μου. Ειδικότερα με πυκνά δημοσιεύματα καταφέρεστε κατά του προσώπου μου και υπέρ των απόψεων τρίτων , τους οποίους επικαλείστε και χάριν και υπέρ των οποίων επιλέγετε την συκοφαντική στοχοποίησή μου.

Κυριολεκτικώς, υπό το πρόσχημα εκπλήρωσης ειδησεογραφικής αποστολής και επικαλούμενοι άλλοτε μεν αορίστως «πηγές» πληροφόρησης, άλλοτε δε «κύκλους της πλευράς Κ. Αγγελόπουλου» ισχυρίζεστε ενώπιον μεγάλου αριθμού τρίτων, επισκεπτών της ιστοσελίδας σας, ψευδή γεγονότα τα οποία βλάπτουν την τιμή και την υπόληψή μου. Τα γεγονότα αυτά, είτε σας υποβάλλονται από τρίτους και αποδέχεστε εν γνώσει της ψευδότητάς του για να διαδώσετε εις βάρος της τιμής και της υπόληψής μου, είτε τα κατασκευάζετε αυτοβούλως για να διπλασιάσετε την πεποίθηση υπαιτιότητάς για την κακή πορεία της Χαλυβουργικής και κυρίως για την ομηρεία και τον εγκλωβισμό των εργαζομένων της, καταλογίζοντάς μου επί λέξει: «προτιμά να κρατά τους εργαζόμενους ομήρους και τους χρησιμοποιεί  ως μέσο πίεσης, και ως απόδειξη κακής διαχείρισης  της εταιρίας από το μέτοχό της, εν όψει της απόφασης που αναμένεται από το Εφετείο για το θέμα της δικαστικής συμπαράστασης». Σε άλλο δε δημοσίευμά σας μου καταλογίζετε εν γνώσει ψευδώς ότι ακολουθώ στρατηγική που «δε βάζει σε προτεραιότητα τα συμφέροντα των εργαζομένων. Οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι και εγκλωβισμένοι, χωρίς καμία προοπτική, χάνοντας την ευκαιρία μεγάλων αποζημιώσεων  και καταδικάζονται να χάνουν και την πιθανότητα μιας κανονικής άλλης εργασίας για να μη χάσουν με την παραίτησή τους, αποζημιώσεις… τις οποίες η διοίκηση δεν τους αφήνει να λάβουν».

Οι λεπτομερείς αναφορές σας σε άλλα ζητήματα που εκκρεμούν ενώπιον της Δικαιοσύνης, η προσπάθειά σας να διαβεβαιώσετε για δεδομένες δήθεν θετικές υπέρ των εργαζομένων αποφάσεις «των κύκλων της πλευράς Κ. Αγγελόπουλου» που παραδόξως αποτελώ εμπόδιο να υλοποιηθούν, καθώς και οι φωτογραφίες που δημοσιοποιείτε με τους υπ’αυτές τίτλους αποκαλύπτουν ευθέως και με απόλυτη σαφήνεια ότι είστε μεταφορείς των απόψεων και  επιθυμιών τις οποίες υπηρετείτε.

Για την προπεριγραφόμενη παγιωμένη συμπεριφορά σας, η οποία προσβάλει σοβαρότατα την προσωπικότητά μου διαμαρτύρομαι εντονότατα.

Σας προσκαλώ όπως εφεξής παύσετε να διατηρείτε αναρτημένα στην ιστοσελίδα τα προσβλητικά της προσωπικότητάς μου δημοσιεύματα, να αναφέρεστε στο πρόσωπό μου με προσβλητικό τρόπο και να ανακαλέσετε ρητώς τα δυσφημιστικά γεγονότα που εις βάρος μου ισχυριστήκατε και δημοσιοποιήσατε με δημοσίευμα στην ίδια ιστοσελίδα που θα έχει το εξής περιεχόμενο: «Ανακαλούμε ρητώς και ανεπιφυλάκτως όσα αναληθή και προσβλητικά αναφέραμε για το πρόσωπο του διευθύνοντα συμβούλου της Χαλυβουργικής κ. Γεωργίου Σκινδήλια περί του ότι προτιμά να κρατά τους εργαζόμενους ομήρους και να τους χρησιμοποιεί ως μέσο πίεσης και ως απόδειξη κακής διαχείρισης της εταιρίας από τον μέτοχό, της, ενόψει της απόφασης που αναμένεται από το Εφετείο για το θέμα της δικαστικής συμπαράστασης και ότι δεν βάζει σε προτεραιότητα τα συμφέροντα των εργαζομένων και δεν τους αφήνει να λάβουν τις αποζημιώσεις που προσφέρονται από πλευράς Κ. Αγγελόπουλου. Τα ανωτέρω που του αποδώσαμε είναι ψευδή και συκοφαντικά».

Άλλως και εν αρνήσει σας θα ενεργήσω εναντίον σας νομίμως προς αποκατάσταση της τιμής και υπόληψής μου.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής , με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου, να επιδώσει νομίμως την παρούσα σε καθένα από εκείνους κατά των οποίων απευθύνεται, αντιγράφοντας ολόκληρη την παρούσα σε κάθε έκθεση επίδοσής του.

Αθήνα 22 Οκτωβρίου 2019-10-24

Με αφορμή εξώδικο αυτό, από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Χαλυβουργικής, κ. Γιώργο Σκινδήλια, αναφέρουμε ότι τα δημοσιεύματα δεν εκφράζουν προσωπικές απόψεις αλλά μεταφέρουν πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές, οι οποίες και επιβεβαιώνονται.

Το mononews.gr δεν έχει καμία πρόθεση να «πάρει» θέση στη διαμάχη του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου και των υιών του και φιλοξενεί δημοσιεύματα με τις απόψεις και των δύο πλευρών.

Παραθέτουμε τα παρακάτω URL προς επίρρωσιν των γραφομένων μας.

Αποκλειστικό: Ολόκληρη η εφετειακή απόφαση για τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο και τους γιους του

Αδελφοί Αγγελόπουλοι: Τα χρήματα της Χαλυβουργικής διοχετεύονται στη δεύτερη σύζυγο του πατέρα μας

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος απαντούν στον πατέρα τους: Ο «αιώνιος χρηματοδότης» εγκατέλειψε στην τύχη της την Χαλυβουργική

Χαλυβουργική: Αρνείται το φιλί της ζωής; Οι αντιφάσεις του ενοχλημένου ιδιοκτήτη

Χαλυβουργική: Θα γίνει Logistics Center; Ποιοι δεν το θέλουν και οι κρίσιμες αποφάσεις

Αλλάζουν τα δεδομένα οι Γ. και Π. Αγγελόπουλος: Υπάρχουν τα κεφάλαια για την επανεκκίνηση της Χαλυβουργικής

 Όσον αφορά τη Χαλυβουργική, το mononews.gr καλύπτει τις εξελίξεις που αφορούν την εταιρεία καθώς αποτελεί μείζον θέμα για τις τράπεζες και του εργαζόμενους.

Πριν δημοσιεύσει κάθε θέμα σχετικό με τη  Χαλυβουργική, το mononews.gr επικοινωνούσε κάθε φορά όχι μόνο με πηγές από την πλευρά του μετόχου κ. Κ. Αγγελόπουλου, αλλά και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Σκινδήλια, ο οποίος όμως δεν ανταποκρινόταν στην προσπάθεια επικοινωνίας μας.

Η πληροφόρηση σχετικά με τη στάση της διοίκησης της εταιρείας, στο θέμα της πρόθεσης του μετόχου να προχωρήσει σε εθελουσία, προέρχεται από πηγές από την πλευρά του μετόχου, όπως  και αναφέρεται στο παρακάτω δημοσίευμα.

Ο Κ. Αγγελόπουλος δίνει 12 εκατ. ευρώ για εθελούσια στη Χαλυβουργική-Γιατί δεν προχωράει -Ποιοι χάνουν

Το mononews.gr έχει δημοσιεύσει και τις απόψεις και του Προέδρου του Σωματείο Εργαζομένων κ. Γιώργου Γάκη, από τις οποίες και φαίνεται η διάσταση απόψεων που υπήρχε τότε μεταξύ της διοίκησης της εταιρείας και του βασικού μετόχου για το θέμα της εθελουσίας.

Γ. Γάκης (Χαλυβουργική): «Αν μας προσφέρει εθελουσία ο κ. Αγγελόπουλος να μας το πει. Γιατί δεν διώχνει τον Σκινδήλια;»

Το ίδιο εξάλλου,  ότι η διοίκηση της εταιρείας δεν συμφωνούσε με την εθελουσία, ισχυρίζεται  δημοσίως και επωνύμως και ο ίδιος ο κ. Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος στην ανοιχτή επιστολή που δημοσίευσε το mononews.gr.

Χαλυβουργική: Ανοιχτή επιστολή του Κ. Αγγελόπουλου στους εργαζόμενους

Σε κάθε περίπτωση σκοπός του mononews είναι να δημοσιεύει όλες τις απόψεις.