Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Στην αντεπίθεση η Creta Farms για τις νέες καταγγελίες του Κ. Δομαζάκη – Τι λέει για το ΓΕΜΗ

Eμ. Δομαζάκης

Eμμανουήλ Δομαζάκις, Μέτοχος και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Creta Farms

Τις καταγγελίες του Κωνσταντίνου Δομαζάκη για το στέλεχος της Creta Farms Πέτρο Μαραβελάκη καταρρίπτουν πηγές της εταιρείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εταιρεία, ο κ. Μαραβελάκης ορίστηκε αναπληρωτής πρόεδρος τους εποπτικού συμβουλίου του
Γενικού Εμπορικού Μητρώου με θητεία πέντε ετών του 2011,  (Φ.Ε.Κ. 14/26-1-2011  – Τεύχος Υπαλλήλων Ειδικών θέσεων και Οργάνων Διοίκησης Φορέων του Δημοσίου και Ευρύτερου Δημοσίου Τομέα). Κάτι που σημαίνει πως η θητεία  του έχει λήξει πριν από περίπου τέσσερα χρόνια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως με την παρούσα νομοθεσία, έχει καταργηθεί τον εποπτικό συμβούλιο του ΓΕΜΗ.

Υπενθυμίζεται πως ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης, βασικός  μέτοχος και πρώην διευθύνων Σύμβουλος της Creta Farms, σε ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα αμφισβητούσε τη νομιμότητα της σημερινής διοίκησης της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας και άφηνε αιχμές για την πρακτική του ΓΕΜΗ να μη δημοσιεύει τις αποφάσεις που ισχυρίζεται πως ελάμβανε η νόμιμη γενική συνέλευση της 26ης Σεπτεμβρίου. Επιπρόσθετα, τόνιζε πως το στέλεχος της Creta Farms Πέτρος Μαραβελάκης είναι ταυτόχρονα και αναπληρωτής πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου του ΓΕΜΗ.