Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Ναυτιλία

Τελετή ορκωμοσίας νέων Λιμενοφυλάκων ΝΑ’ εκπαιδευτικής σειράς

Παρουσία του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστα Κατσαφάδου και του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου Λ.Σ. Αλεξανδράκη Γεώργιου, τελέσθηκε σήμερα η ορκωμοσία εβδομήντα (70) νέων Λιμενοφυλάκων ΝΑ΄ εκπαιδευτικής σειράς, με εφαρμογή του συστήματος μοριοδότησης των υποψηφίων. Στην τελετή που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ), στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά, χοροστάτησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νικόλαος, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νίκαιας Αλέξιου, ενώ παρέστησαν επίσης, ο Α’ Υπαρχηγός του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Ιωάννης ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ, ο Διοικητής Ναυτικής Εκπαίδευσης Υποναύαρχος Δημήτριος-Ελευθέριος Κατάρας Π.Ν., ο Διοικητής της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού, Πλοίαρχος Ασβεστάς Αντώνιος ΠΝ, καθώς και Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Παρουσία του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστα Κατσαφάδου και του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου Λ.Σ. Αλεξανδράκη Γεώργιου, τελέσθηκε σήμερα η ορκωμοσία εβδομήντα (70) νέων Λιμενοφυλάκων ΝΑ΄ εκπαιδευτικής σειράς, με εφαρμογή του συστήματος μοριοδότησης των υποψηφίων.

Στην τελετή που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ), στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά, χοροστάτησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νικόλαος, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νίκαιας Αλέξιου.

Παρέστησαν επίσης, ο Α’ Υπαρχηγός του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Ιωάννης ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ, ο Διοικητής Ναυτικής Εκπαίδευσης Υποναύαρχος Δημήτριος-Ελευθέριος Κατάρας Π.Ν., ο Διοικητής της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού, Πλοίαρχος Ασβεστάς Αντώνιος ΠΝ, καθώς και Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

 

Διαβάστε επίσης:

Θετική η έκβαση της διεκδίκησης της ΠΕΝΕΝ για το πλοίο «Διονύσιος Σολωμός»