Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Ναυτιλία

Πανηγυρική λήξη της συνεδρίασης στο Nasdaq με τον Σταμάτη Τσαντάνη να χτυπάει το καμπανάκι

Nasdaq

Nasdaq (Πηγή: Twitter @NasdaqExchange)

Η Seanergy Maritime Holdings Corp. (Nasdaq: SHIP) είχε την τιμητική της σήμερα το Nasdaq MarketSite στην Times Square.

Προς τιμήν της περίστασης, ο κ Σταμάτης Τσαντάνης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, χτύπησε το Καμπανάκι του Κλεισίματος των εργασιών του NASDAQ.

Η Seanergy Maritime Holdings Corp. είναι η μόνη εισηγμένη στις ΗΠΑ ναυτιλιακή εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των πλοίων ξηρού φορτίου τύπου Capesize.

Η Seanergy παρέχει υπηρεσίες θαλάσσιας μεταφοράς ξηρού χύδην φορτίου μέσω ενός σύγχρονου στόλου πλοίων Capesize. Ο στόλος της Εταιρείας αποτελείται από 17 πλοία Capesize με μέση ηλικία περίπου 12 έτη και συνολική χωρητικότητα φορτίου περίπου 3.011.083 dwt.

Nasdaq (Πηγή: Twitter @NasdaqExchange)

Η Εταιρεία έχει συσταθεί στα Νησιά Μάρσαλ και έχει εκτελεστικά γραφεία στη Γλυφάδα στην Ελλάδα. Οι κοινές μετοχές της Εταιρείας διαπραγματεύονται στην χρηματιστηριακη αγορά Nasdaq με το σύμβολο «SHIP».

Η Nasdaq (Nasdaq: NDAQ) είναι μια παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας που εξυπηρετεί τις κεφαλαιαγορές και άλλους κλάδους. Η ποικίλη προσφορά δεδομένων, αναλυτικών στοιχείων, λογισμικού και υπηρεσιών δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να βελτιστοποιήσουν και να εκτελέσουν το επιχειρηματικό τους όραμα με σιγουριά.

Nasdaq (Πηγή: Twitter @NasdaqExchange)

Διαβάστε επίσης:

Συνολικά 34 πλοία, αξίας άνω των 4 δισ. δολαρίων, ναυπηγεί η Capital του Βαγγέλη Μαρινάκη

Υπαγωγή στο καθεστώς στρατηγικής επένδυσης ταχείας αδειοδότησης για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά