Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Ναυτιλία

Οργανισμός Λιμένος Ελευσίνας: Ημερίδα για το νέο Master Plan 

Απόστολος Καμαρινάκης, Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας (Ο.Λ.Ε.)

Απόστολος Καμαρινάκης, Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας (Ο.Λ.Ε.)

Την Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2023, θα διεξαχθεί η ενημερωτική Ημερίδα του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας ΑΕ με θέμα «Παρουσίαση νέου Master Plan Λιμένα Ελευσίνας – Ενημέρωση φορέων – Παρατηρήσεις», η οποία αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 19 Ιουλίου 2023, αλλά αναβλήθηκε λόγω των έκτακτων συνθηκών εξαιτίας των πυρκαγιών στην περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Η Ημερίδα για το νέο master plan του Λιμένα Ελευσίνας θα πραγματοποιηθεί στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ελευσίνας-Δυτικής Αττικής (Χαριλάου 28, Ελευσίνα 192 00) και ώρα 12:00-15:00.

Η Ημερίδα διοργανώνεται με στόχο την ενημέρωση από τους μελετητές επί του Προγραμματικού Σχεδίου του Λιμένα Ελευσίνας και την συλλογή παρατηρήσεων από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Διαβάστε επίσης:

Χάρης Βαφειάς (Imperial Petroleum): Η αξία του στόλου μας ανέρχεται σε 225 εκατ. δολάρια, έχουμε 100 εκατ. δολ. μετρητά και μηδενικό χρέος!

XRTC: Η γήρανση του στόλου και ο κίνδυνος χρεοκοπίας των εταιρειών είναι οι αδύναμοι κρίκοι της ελληνικής ακτοπλοΐας

Πρώτη γυναίκα πρόεδρος της INTERMEPA η Σεμίραμις Παληού