Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Ναυτιλία

Maran Gas (Όμιλος Αγγελικούση): Αποχώρηση έκπληξη του εμπορικού διευθυντή Μαρκ Τερζόπουλου

Μαρκ Τερζόπουλος

Ο εμπορικός διευθυντής της ναυτιλιακής Maran Gas Maritime του ομίλου Αγγελικούση, Μαρκ Τερζόπουλος, αποχωρεί από την εταιρεία στην οποία εργάζονταν τα τελευταία τρία χρόνια.

Σε ανάρτηση του στο linkedin.com o κ. Τερζόπουλος ανακοίνωσε πρόσφατα την απόφαση του να αποχωρήσει αναζητώντας νέες προκλήσεις, χωρίς να αποκαλύψει τα επόμενα σχέδια του.

«Μετά από πολλή σκέψη, αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να ακολουθήσω μια νέα πρόκληση», επισήμανε, ενώ ευχαρίστησε την εταιρεία και την επικεφαλής της, Μαρία Αγγελικούση.

«Είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία και το προνόμιο να εργαστώ σε μια μοναδική οικογενειακή επιχείρηση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Μαρία Αγγελικούση για όλη την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη της κατά τη διάρκεια της θητείας μου στη Maran Gas. Ήταν μια εκπληκτική εμπειρία και μια μοναδική ευκαιρία στη ζωή μου να συμμετάσχω στην τεράστια ανάπτυξη και επιτυχία της εταιρείας τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά το πιο σημαντικό, ήταν η πραγματική χαρά να συνεργάζομαι και να μαθαίνω από την τόσο εξαιρετική, ταλαντούχα και αφοσιωμένη ομάδα επαγγελματιών της Maran.»

Ο Μαρκ Τερζόπουλος, απόφοιτος του Cass Business School και του Tufts University, εντάχθηκε στο δυναμικό της Maran Gas τον Μάρτιο του 2020. Προηγουμένως εργάζονταν επί σχεδόν έξι χρόνια στην TMS Cardiff Gas του εφοπλιστή Γιώργου Οικονόμου, ως διευθυντής ναυλώσεων.

Ανέλαβε την θέση του εμπορικού διευθυντή της Maran Gas στο τέλος του 2021, μετά την αποχώρηση του εκτελεστικού αντιπροέδρου της ναυτιλιακής, Richard Gilmore, ο οποίος εργάζονταν σε αυτήν από τον Ιανουάριο 2004, σχεδόν από την ίδρυση της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι την θέση του θα αναλάβει ο νυν διευθυντής ναυλώσεων LNG, Jason Bikos, που εντάχθηκε στην εταιρεία στις αρχές του 2017.

Η Μaran Gas διαθέτει στόλο με 45 LNG carries χωρητικότητας 7,538,474 cbm, ενώ έχει υπό κατασκευή 14 επιπλέον πλοία.

Διαβάστε ακόμη:

H Μαρία Αγγελικούση η πιο πλούσια Ελληνίδα στη λίστα του Forbes

Η Μαρία Αγγελικούση παρήγγειλε 2 πλοία LNG αξίας 519 εκατ. δολ.