Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Ναυτιλία

Επίσκεψη της Αντιπροσώπου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα στο Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος

Πραγματοποιήθηκε  επίσκεψη στο Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής η Αντιπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του Ο.Η.Ε. για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα, κα. Maria Clara Martin  όπου συναντήθηκε με τον  Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Αλεξανδράκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος που άπτονται του υφιστάμενου Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και της Ύπατης Αρμοστείας, που βρίσκεται σε ισχύ από το 2014.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Διευθυντής του Κλάδου Ασφάλειας και Αστυνόμευσης, Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Τρύφων Κοντιζάς, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Προσωπικού, Πλοίαρχος Λ.Σ. Ευάγγελος Μπουλακάκης καθώς και ο Επικεφαλής της Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης, Πλοίαρχος Λ.Σ. Χριστιανός Γεώργιος.

Διαβάστε επίσης:

Ποιοι Έλληνες εφοπλιστές στηρίζουν την ελληνική σημαία – Σημαιοφόρος η Μαρία Αγγελικούση

Στα 274 εκατ. ευρώ ο τζίρος των 13 λιμένων της χώρας – Άλλα 511 εκατ. ευρώ έσοδα έχουν οι δύο προβλήτες της Cosco