Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Ναυτιλία

Attica Group: Έκτακτη ΓΣ για τη διανομή κερδών – Αναβάθμιση σε ΒΒ από την ICAP

Σπ. Πασχάλης, Διευθύνων Σύμβουλος της Attica Group.

Η Attica Α.Ε. Συμμετοχών (Attica Group) με ανακοίνωση της ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της, την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 11:00, επί της οδού Λυσικράτους αρ. 29, στην Καλλιθέα Αττικής.

Μοναδικό θέμα της ημερήσια διάταξης θα είναι η έγκριση της διανομής κερδών προηγούμενων χρήσεων της Εταιρίας.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας,  η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου σε Α΄ Επαναληπτική Συνέλευση την 30η Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 11:00 επί της  οδού Λυσικράτους αρ. 29, Καλλιθέα.

Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε πως  η ICAP A.E. αναβάθμισε την πιστοληπτική της ικανότητα κατά μία βαθμίδα, αποδίδοντάς της διαβάθμιση BB.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εταιρεία:

Η ATTICA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (η «Εταιρία») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, βάσει των υποχρεώσεων που αναλήφθηκαν κατά την έκδοση του από 26.07.2019 Κοινού Ομολογιακού Δανείου, ότι η ICAP A.E., στο πλαίσιο της τακτικής επαναξιολόγησης της Εταιρίας, αναβάθμισε την πιστοληπτική της ικανότητα κατά μία (1) βαθμίδα, αποδίδοντάς της διαβάθμιση BB (κατηγορία χαμηλού πιστωτικού κινδύνου).

Διαβάστε επίσης

Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Πράσινο φως για το ομόλογο της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

Intralot: Επέκταση του συμβολαίου με ΟΠΑΠ για τα αριθμολαχεία

ΟΛΠ: Παρουσιάστηκε ο διαγωνισμός για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας – Κύπρου